Powered By Blogger

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Αυτή τη φορά, για να μην υπάρξει ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!!

Αύριο είναι ΠΑΛΙ 24ωρη απεργία. ΠΑΛΙ έχει συλλαλητήριο η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ΠΑΛΙ το ΣΥΡΙΖΑ, το ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΠΑΜΕ και οι αναρχικοί-παρακρατικοί-αντικεθεστωτικοί θα είναι στους δρόμους, ΠΑΛΙ θα σπάσουν μαγαζιά, ΠΑΛΙ θα καεί η Αθήνα, ΠΑΛΙ θα βεβηλωθούν μνημεία και νεοκλασικά κτίρια, ΠΑΛΙ θα λαμπαδιάσουν αστυνομικοί, ΠΑΛΙ θα γίνει προσπάθεια κατάληψης της βουλής. ΠΑΛΙ θα καούν τράπεζες, ΠΑΛΙ πεζοδρόμια, πεζούλια, μάρμαρα και γλάστρες θα σπάσουν για να γίνουν όπλα κατά του κόσμου, των αστυνομικών, του κράτους, της Δημοκρατίας. ΠΑΛΙ ο Χρυσοχοίδης και ο Παπανδρέου θα κοιτάνε αμέτοχοι και θα «χαϊδεύουν» τα «δικά» τους παιδιά. ΠΑΛΙ ο Τσίπρας θα αναμοχλεύει πάθη και μίσος. ΠΑΛΙ η Παπαρήγα θα δικαιολογεί τους επαγγελματίες καταλύτες της ευνομίας. ΠΑΛΙ η αστυνομία θα παίζει το ρόλο του απλού παρατηρητή που κατ΄ εντολή θα γυρίζει την πλάτη για να μη βλέπει, να μην ακούει, να μη συλλαμβάνει. ΠΑΛΙ οι δολοφόνοι θα είναι παγανιά με βενζίνη και μολότοφ, για να εκτελέσουν ενορχηστρωμένα τα άψογα δολοφονικά τους σχέδια, αφού δεν υπάρχει καμία γραμμή ανάσχεσης των εγκληματικών τους ενστίκτων τους. ΠΑΛΙ θα δούμε να μιλάνε άλλες γλώσσες, τα καλυμμένα πρόσωπα για μη φανεί πόσοι και ποιοι είναι αλλοδαποί. ΠΑΛΙ πληρωμένος στρατός εισαγωγής ή εγχώριοι λαθρομετανάστες παρακρατικοί. ΠΑΛΙ θα δούμε να σας δικαιολογούν ως η δίκαιη έκρηξη και οργή της γενιάς των 700 ευρώ. ΠΑΛΙ οι συνωμότες της σιωπής, της ένδειας και της παρακμής, βλέπε δημοσιογράφοι θα σας καλύπτουν. ΠΑΛΙ οι γητευτές της βίας και οι δημαγωγοί της καταισχύνης, βλέπε αριστεροί πολιτικοί, θα σας καλύπτουν. ΠΑΛΙ, Πάλι, πάλι….

Πέρα από όλους αυτούς τους εγκληματίες, τους αδιάφορους που έκλειναν το δρόμο στα πυροσβεστικά και πετροβολούσαν τα οχήματα, πέρα από όλους τους εμπαθείς που αλάλαξαν "να καούν" και "καλά να πάθουν", πέρα από τους ρύπους της πολιτικής που προστατεύουν τους αναρχικούς, πέρα από τους επαγγελματίες εργατοπατέρες και συνδικαλιστές, πέρα από τους απλούς, πολίτες που θέλουν να διαδηλώσουν για τα δικαιώματα τους, που αυτή τη φορά θα είναι λιγότεροι γιατί ο μέσος άνθρωπος φοβάται, ότι πλέον μπορεί να μη γυρίσει σπίτι του, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!

Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες συνδικαλιστές και δεν εξ ασκούμαστε στο αντάρτικο πόλεων. Εμείς δεν ξηλώνουμε τα μάρμαρα από τις προσόψεις κτιρίων με αξίνες και δίχαλα σφυριά. Εμείς δεν κρυβόμαστε στα οργανωμένα μπλοκ των αριστερών για βρουν καταφύγιο τα άνομα σχέδια μας. Εμείς δεν οργανώνουμε δολοφονικές επιθέσεις και δεν κουβαλάμε στα σακίδια μας full face, ρόπαλα, μολότοφ, στουπιά και βενζίνες. Εμείς δεν είμαστε όχλος που καταλύει τη δημοκρατία και τα δικαιώματα των έννομων πολιτών. Εμείς δεν είμαστε δολοφόνοι να καίμε εργαζόμενους και βρέφη, είμαστε όμως αυτοί που θα σας σταματήσουμε!

Σε όλη την Αθήνα, σε κάθε γωνιά, θα υπάρχουμε ΕΜΕΙΣ! Αυτή τη φορά με φωτογραφικές μηχανές και κάμερες. Αυτή τη φορά για να μην έχουν αξία οι κουκούλες σας. Αυτή τη φορά για να μην έχουν αποτέλεσμα τα σχέδια σας. Αυτή τη φορά για να μην έχουν αποδέκτη τα εγκλήματα σας. Αυτή τη φορά για να σας εμποδίσουμε. Αυτή τη φορά για να μη κάψετε αθώους και παιδιά
. Αυτή τη φορά, για να μην υπάρξει ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου