Powered By Blogger

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ας μιλήσουμε για το τζαμί…

Από εχθές, ένα πράγμα τριγυρνάει στο μυαλό μου και αυτό είναι η αποχή της της Νέας Δημοκρατίας από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ανέγερση του τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας μέσα στον Ελαιώνα. Το Ελληνικό κράτος μέσα στη δίνη της κατακρεούργησης των μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, αποφάσισε να πετάξει στην κυριολεξία, ένα πακτωλό χρημάτων για να παραχωρήσει γη, να χτίσει το τέμενος και να πληρώνει τους μισθούς αυτών που θα το λειτουργούν. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συμφώνησε, έστω και ακούσια.

Φυσικά, όλοι όσοι με γνωρίζουν αναρωτήθηκαν άλλοι με απορία ή περιέργεια και άλλοι με ειρωνεία, για τις απόψεις και τις αντιδράσεις μου, σε ένα θέμα που γνωρίζουν ότι με επηρεάζει. Εκ προοιμίου η θρησκεία του Ισλάμ με βρίσκει αντίθετη, ως προς τη βιαιότητα που περικλείει για την εξάπλωση και την εφαρμογή της. Θεωρώ, ότι οι πλέον φανατισμένοι εντάσσονται σε αυτή τη θρησκεία του μίσους, της εκδίκησης και της βίαιης εφαρμογής των νόμων και των επιταγών της.

Με ενοχλούν βαθύτατα ως άνθρωπο, γυναίκα, Ελληνίδα και αντιδρώ σε όλα τα επακόλουθα, όπως είναι η μπούργκα, η μαντίλα, η κλειτοριδεκτομή, ο λιθοβολισμός, το κόψιμο μελών του σώματος ως τιμωρία, ο απαγχονισμός και ο βιασμός ως μέσο εξισλαμισμού. Με ενοχλεί η βιαιότητα της αντίδρασης αυτώνπου ανήκουν σε αυτή τη θρησκεία και υπερασπίζονται τις δολοφονίες, τη τζιχάντ και τη σαρία. Με ενοχλεί όλα αυτά που θεωρούν φυσιολογικά, όπως ότι η γυναίκα είναι κατώτερη και από ένα ζώο.

Με ενοχλεί που η τρομοκρατία στην πλειοψηφία της, ανήκει στις δικές τους τάσεις και τάξεις. Με ενοχλεί που βλέπω να μεταφέρουν όλα αυτά στη χώρα μου, που η μαζική τους επέλαση στην Ελλάδα έχει ως σκοπό την πληθυσμιακή και κοινωνική άλωση της. Με ενοχλεί που μου επιβάλουν να τους βλέπω στους δρόμους και να ανέχομαι τα βρώμικα πειράγματα, τις βρισιές και τη χυδαιότητα τους που απευθύνονται στις αλλόθρησκες. Με ενοχλεί που καταλαμβάνουν τις πλατείες και προσεύχονται δημόσια.

Με ενοχλεί, που με απειλούν μέσα στη χώρα μου, είναι υπαίτιοι για βίαιες εγκληματικές πράξεις και για αυτούς η ανθρώπινη ζωή είναι ένα τίποτα. Με ενοχλεί, που δημιουργούν γκέτο μέσα στην καρδιά της χώρας μου και δεν προσαρμόζονται με τίποτα στα ήθη, στα έθιμα και στους νόμους της πατρίδας μου. Με ενοχλεί, που ήρθαν σε ένα κράτος με επίσημη θρησκεία και πολιτισμό αιώνων και επιβάλλουν βίαια την παρουσία τους και προσπαθούν να αλλάξουν μία κατάσταση αιώνων προς όφελος τους, καταπιέζοντας όλους εμάς.

Αυτή είναι η στυγνή πραγματικότητα και η αλήθεια. Όλοι όσοι μαζεύονται στην Ελλάδα, δήθεν για να βρούνε μία καλύτερη μοίρα, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα μας. Δεν ανήκουν εδώ και δεν πρόκειται να αφομοιωθούν ποτέ γιατί δεν τους αφήνει η ίδια η θρησκεία τους και είναι τόσο υποανάπτυκτοι και σκοταδιστές που δεν μπορούν να το ξεπεράσουν, να εκπολιτιστούν και να ενταχθούν ομαλά μέσα σε μία προηγμένη κοινωνία. Πάντα θα αποτελούν πρόβλημα και εστία όχλησης και δυσαρέσκειας.

Πάντα θα είναι αυτοί που ωφελούνται με επιδόματα και ευεργετήματα ενώ ο Ελληνικός λαός στενάζει κάτω από απάνθρωπα οικονομικά μέτρα. Πάντα θα είναι αυτοί που θα νοσηλεύονται, θα τρέφονται, θα σπουδάζουν από το υστέρημα του Ελληνικού λαού, που δεν αντέχει. Πάντα θα είναι αυτοί που θα μεταφέρουν ασθένειες στους Έλληνες, που είχαν εξαλειφθεί και θα δημιουργούν πρόβλημα και τροχοπέδη στην παιδεία των Ελληνοπαίδων. Πάντα θα είναι αυτοί που θα προσπαθούν να αλώσουν τον πολιτισμό μας.

Η εγκληματικότητα καλπάζει, οι ασθένειες θερίζουν, οι προκλήσεις πληθαίνουν, η επιλεκτική δικαιοσύνη υπέρ τους θεριεύει. Αυτά είναι τα δεδομένα και δεν αλλάζουν, όσο και να θέλουν να τα ωραιοποιούν κάποιοι. Οι Έλληνες καταπιέζονται, διώκονται, υποβαθμίζονται και έχουν λιγότερα δικαιώματα στη χώρα τους από τους λαθροαλλοδαπούς. Είτε μας αρέσει είτε όχι, η Ελληνική πολιτεία με την ανοχή της έχει δημιουργήσει το κλίμα δυσαρέσκειας, αντιπάθειας και αντίδρασης που υπάρχει στη χώρα.

Το τζαμί αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα. Δεν έχουμε λεφτά και πρέπει να ξεπουλήσουμε την Ελληνική γη, αλλά μπορούμε να χαρίζουμε κομμάτια Ελληνικής γης για να χρησιμοποιηθούν για το τέμενος. Δεν έχουμε χρήματα και πρέπει να μειώσουμε συντάξεις και μισθούς, αλλά έχουμε τόσα εκατομμύρια για να χτίσουμε το τζαμί. Δεν έχουμε λεφτά και πρέπει να απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους, αλλά μπορούμε να πληρώνουμε Ιμάμη ή μουεζίνη ή ότι άλλο για να λειτουργεί.

Ας μου απαντήσει επιτέλους κάποιος, αν ξέρει να επιτρέπονται οι Χριστιανικές Εκκλησίες, σε χώρα του Ισλάμ, αν εκεί έχουμε τα δικαιώματα που τους παραχωρούμε εμείς εδώ. Ας μου πει κάποιος πότε θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες στα κατεχόμενα της Κύπρου και πότε θα λειτουργήσει η Αγιά Σοφιά… Επιτέλους δεν θέλουμε να εκχωρούμε περισσότερα δικαιώματα σε κανέναν, από αυτά που έχουμε εμείς, στις δικές τους χώρες. Ο πολιτισμός και η ανθρωπιά μας, δεν μπορεί να είναι το μέσο τους, στη δική μας καταπίεση.

Εν κατακλείδι δεν είναι πρόβλημα το τζαμί αλλά η ανομία. Γιατί κανένας δεν θα κλείσει τα παράνομα τζαμιά και έχει γεμίσει η Αθήνα. Γιατί κανένας δεν θα αστυνομεύσει αποτελεσματικά το χώρο του τεμένους και θα βρίθει το παραεμπόριο, η γκετοποίηση και η εγκληματικότητα. Γιατί κανένας δεν θα ελέγχει αυτούς που θα συρρέουν εκεί και θα γεμίσει ο τόπος με εγκληματίες, απατεώνες και τρομοκράτες. Γιατί εδώ είναι Ελλάδα και το παραξηλώσαμε με την ανοχή, την υπερδημοκρατία και όλοι αυτοί το εκμεταλλεύονται.

Πάντα μέσα σε όλα αυτά θα υπάρχει και ο αντίποδας, που είναι οι Έλληνες Μουσουλμάνοι και οι υπεραγαπημένοι μου Πομάκοι. Οι νόμιμοι Μουσουλμάνοι εργαζόμενοι που ανήκουν σε πολυεθνικές και ναυτιλιακές εταιρίες, πρεσβείες, προξενεία ή είναι επιχειρηματίες. Άνθρωποι κοσμικοί και ενταγμένοι σε πολιτισμένες κοινωνίες που η θρησκεία τους δεν αποτελεί τροχοπέδη στον πολιτισμό τους. Έλληνες που δικαιούνται να έχουν ίσα δικαιώματα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην ύπαρξη ενός λατρευτικού χώρου.

Είναι όλοι αυτοί που δυστυχώς εντάσσονται στη λογική του, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά… Αν ήταν μόνο αυτοί, κανείς δεν θα είχε αντίρρηση για το τέμενος. Κανείς δεν θα αντιδρούσε και κανείς δε θα το εμπόδιζε. Οι άνθρωποι αυτοί, έχουν ενταχθεί ομαλά στην Ελληνική πραγματικότητα και δεν ενοχλούν κανένα. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι «ξένοι» ακόμα και για τους ομόθρησκούς τους. Είναι παραδείγματα προς αποφυγή για τους δικούς τους και φυσικά δεν θεωρούνται καν «καλοί Μουσουλμάνοι».

Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε ένα χώρο για να μπορούν να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Όμως η πολιτεία οφείλει και σε εμάς. Να καθαρίσει την Αθήνα από τους λαθροαλλοδαπούς και να τους κλείσει όλους σε χώρους ελεγχόμενους για να μην κινδυνεύει η ζωή και η περιουσία των Ελλήνων, μέχρι ή να απελαθούν ή να πάρουν άσυλο. Να φυλάει αποτελεσματικά τα σύνορα και όχι με ψευτο-τείχη και ανεδαφικές υποσχέσεις. Να τιμωρεί παραδειγματικά του παραβάτες, να εξασφαλίζει στους Έλληνες την καθημερινή ζωή που είχαν πριν την επέλαση των λαθροαλλοδαπών.

Γι όλους αυτούς τους λόγους, είναι άκαιρη η κατασκευή του τζαμιού. Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις! Πρώτα λύνουμε τα προβλήματα και δεν φροντίζουμε για τη διόγκωση τους. Αυτό το τζαμί είναι η αρχή για τη νομιμοποίηση δεκάδων άλλων μέσα στην Αθήνα. Είναι το μέσο για να γκετοποιηθούν περιοχές. Είναι το μέσο για να μας επιβάλλουν τη θέληση τους οι λαθρομετανάστες και να νομιμοποιήσουν την ύπαρξη τους μέσα στην Ελλάδα. Για όλους αυτούς του λόγους, είναι λάθος η χτεσινή υπερψήφιση.

Συμπέρασμα, αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις και αν ήμουν σίγουρη ότι θα περιφρουρούνταν τα δικαιώματα των Ελλήνων, τότε θα ήμουν υπέρ ενός χώρου που θα μπορούσαν οι νόμιμοι μετανάστες και οι Έλληνες να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Όμως δεν υπάρχουν και είμαι κατά. Γι αυτό κύριοι, εχθές ψηφίσαμε λάθος και θα το πληρώσουμε. Πολύ φοβάμαι με πολύ περισσότερα από τη δυσαρέσκεια του κόσμου. Θα το πληρώσουμε ως λαός, ως Έθνος, ως Χριστιανοί αλλά πάνω από όλα ως Ελληνικός πολιτισμός.

3 σχόλια:

  1. Επειδή συμφωνώ στα περισσότερα δεν θα σας κουράσω πολύ . Η ένσταση μου είναι στο εξής … θα δαπανήσουμε τόσα εκατομμύρια για ένα τζαμί όπου θα μαζεύει αμφιβόλου ιδεολογίας άτομα και θα αφήσουμε τα παιδιά μας χωρίς βιβλία . Τώρα θα μου πεις , τα βιβλία που χορηγεί το κράτος δεν είναι αμφιβόλου προελεύσεως ? Ναι . Αλλά είναι η βάση για να αρχίσουν να μαθαίνουν έστω και διαστρεβλωμένα … κάτι τα παιδιά μας . Την καθοδήγηση πρέπει να την κάνουμε εμείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο hellas-orthodoxy γιατί δεν γράφεις πλέον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμας να δεις ποσο ενοχλει η ρυπαρη σου υπαρξη .γιατι κυρα μου δεν κοιτας να ακολουθησεις μια αγωγη ,μια θεραπεια τελος παντων μπας και διαχειριστεις τα προσωπικα σου συμπλεγματα και τις ψυχωσεις και ακομη το ιδιο σου το σωμα γιατι απ τη μισανθρωπια και τη μισαλλοδοξια εισαι να σε μαζευει ο μπογιας αμεσα για τα δ΄οξεα στο δαφνι(δε θυμαμαι ...υπαρχει ακομη ή το κλεισε ο τηλεβιβλιοπωλης γιατι δεν εφερνε κερδη στ αφεντικα του ?)τελος παντων ...καπου θα βρεθει ενα κρεβατι και για σενα (σε καθηλωση φυσικα που ταιριαζει και με τις ναζιστικες αποψεις σου)...στο διαδρομο ενος δημοσιου νοσοκομειου κι οποτε βρεθει γιατρος που δεν απολυθηκε ,...σε κανα δυο τρια χρονια δηλαδη, θα σε κουραρει κι εσενα διποδο κτηνος .κι αυτο γιατι ειμαστε ανθρωπιστες ,ενω αν εφαρμοζαμε τις ιδεες σου θα πρεπε να σε κρεμασουμε για παραδειγματισμο σε καμια πλατεια να ξεμπερδευουμε με τους λαθροελληνες που εισβαλλανε στην φιλοξενη, ανθρωπινη κοινωνια μας χωρις να τους δωσουμε ποτε αδεια εισοδου και παραμονης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή