Powered By Blogger

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ψηφίζω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αψηφώ την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Σπάνια κάνει κανείς μόνο ένα σφάλμα. Στο πρώτο σφάλμα κάνει κανείς πάρα πολλά. Γι’ αυτό κάνει συνήθως κι ένα δεύτερο - κάνοντας αυτή τη φορά πολύ λίγα...» Φρ. Νίτσε

Τελικά, δεν ξέρω αν είναι δόκιμο να γράφει κάποιος γνωμικά, στην περίπτωση που κάποιος ιθύνοντας νους τα διαβάσει και επιτέλους ανοίξει τα μάτια του ή απλά αναλωνόμαστε να συζητάμε μεταξύ μας, οι λίγοι εναπομείναντες γνωστικοί ή τρελοί, εγώ πάντως δεν αποποιούμαι κανένα όρο και χαρακτηρισμό!!!

Πάντως ο Νίτσε, δε θα μπορούσε παρά να αφιερώσει το παραπάνω γνωμικό στον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ, Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Με τη φράση «Έχω φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές και σε πολλά συμφωνούμε…», άνοιξε οριστικά την αυλαία της «έννομης τρομοκρατίας» από τη μία πλευρά και νομιμοποίησε την παρακρατική και αναρχική τρομοκρατία από την άλλη. Κάθε άλλο παρά υπουργός προστασίας του πολίτη, παρά μόνο του αλλοδαπού, αριστερού, αριστεριστή, αναρχικού, παρακρατικού και αντιεξουσιαστή πολίτη. Έθεσε ουσιαστικά στην «παρανομία» το πατριωτικό κίνημα και ενίσχυσε τα φιλαράκια του, στην άκοπη προσπάθεια τους για την κατάλυση της Δημοκρατίας. Εύγε παλικαρά μου, τον «μπερντέ» όμως ο νόμιμος Έλληνας πολίτης στον πληρώνει και μάλιστα από το υστέρημα του.

Μέχρι τώρα τα «φιλαράκια», μόνο στο εσώρουχο του, δεν έχουν βάλει τις αντιστασιακές τους βόμβες, αλλά κατά τα άλλα χάνουν το όποιο δίκιο τους, κατά τον Γιώργο Πεταλωτή, μόνο και μόνο γιατί έβαλαν βόμβα σε λάθος ώρα, στα γραφεία νόμιμου κόμματος που δεν άφησε ούτε μύγα όρθια. Πάνω από όλα όμως, αυτή είναι η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων!!! Εμείς δε, όλοι οι υπόλοιποι ή πρέπει να συνεχίσουμε να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και να πιστεύουμε ότι η κατάρα του ΠΑΣΟΚ δε θα αγγίξει και τις δικές μας κομματικές πόρτες ή πρέπει άμεσα να καταλάβουμε ότι, ό,τι συμβαίνει στο διπλανό κατώφλι, τρέχει και στη δική μας αυλή!!!!

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να καταστρέψεις έναν νέο, είναι να του διδάξεις να εκτιμάει περισσότερο εκείνους που σκέφτονται σαν αυτόν, από εκείνους που σκέφτονται διαφορετικά απ' αυτόν. Είναι βέβαια πιο δύσκολο να είσαι οπαδός της αρετής, από οπαδός της αναρχίας και του χάους…..

Σωστός και πάλι ο Φρ. Νίτσε που μονολογεί «Είσαι κάποιος που κοιτάει δίχως να συμμετέχει; Η κάποιος που δίνει χείρα βοηθείας..; Η μήπως κάποιος που αποστρέφει το βλέμμα του και προσπερνάει; Τρίτο ζήτημα συνείδησης!» Τι είμαστε λοιπόν; Οι λαγοί που θα αφήσουν την τρομοκρατία της χούντας του ΠΑΣΟΚ να περάσει ή οι αετοί που θα αρνηθούν την ασφάλεια, έστω και τύποις, στο όνομα της ελευθερίας; Για μένα αρκεί να είμαστε νοήμονες, ενεργοί πολίτες.

Θα το πω για άλλη μία φορά, όταν στερείς τα δικαιώματα και την ελπίδα από τον άνθρωπο, έχεις απέναντί σου έναν ορκισμένο εχθρό. Βέβαια με τη δύναμη και τη ρώμη, δεν κερδίζονται όλες οι μάχες, χρειάζεται και η ορθολογική σκέψη. Η στρατηγική και η μεθοδικότητα είναι άριστες τακτικές πολέμου. Όταν ο εχθρός έχει την υπεροπλία τότε τον κατατροπώνεις με τα ίδια του τα όπλα. Φροντίζεις ώστε να κάνεις τον εχθρό σου, συμμέτοχο στις πολιτικές ευθύνες και τότε εκείνος αναγκαστικά για τυπικούς και ψηφοθηρικούς λόγους, αναλαμβάνει την υπεράσπισή σου!!!!

Και μία συμβουλή….. Η ταγή ενός κινήματος στην παρανομία, είτε από επιλογή είτε από τις συνθήκες, είναι πιο γλυκιά και πιο προσοδοφόρα γιατί ότι απαγορεύεται, είναι και πιο γλυκό. Ό,τι κυνηγιέται είναι πιο θεμιτό και ό,τι αφορίζεται είναι πιο επιθυμητό.

Εύγε ΠΑΣΟΚ, με το χάος, επιστρέφεις τη νεολαία στην τιμή και στον αγώνα. Δημιουργείς ρεύμα ήθους και πλήθους!!!!!!! Πάνω που λέγαμε ότι η νεολαία αποπροσανατολίστηκε, θα υμνούμε τον Παπανδρέου ως δείγμα ανεθνιστή και άπατρι που όμως κατάφερε, την ανεπιθύμητη γι αυτόν, επιστροφή στις πατριωτικές και εθνικές αξίες.

Τελικά αξίζει να έχεις ένα μάτσο ηλίθιους, που απαγορεύουν και πολεμούν τα αυτονόητα, για να επιτυχείς την ηθική βούληση της προστασίας της πατρίδας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου