Powered By Blogger

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Υποκριτές και ψεύτες

Ακόμα και αυτή την ύστατη στιγμή, πείτε ένα συγνώμη, όλοι εσείς που χρόνια τώρα σας ακούω να δικαιολογείτε την ωμή βία, σα χρήσιμο και αναγκαίο κακό για να εκφραστεί η δήθεν αγανάκτηση, το δήθεν δίκαιο.

Έχω αηδιάσει να ακούω τους δημοσιογράφους να λένε ότι «εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι πρέπει να ρίχνουν μολότοφ, εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι κάποιος δικαιολογείτε να σκοτώνει ανθρώπους…» Κι όμως το είπατε, όταν τους δικαιολογούσατε στα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, το είπατε κάθε φορά που προπηλακίζουν αστυνομικό, το λέτε κάθε φορά που η αληταράδες ξεχύνονται στους δρόμους και σπάνε και καίνε, το δικαιολογείτε κάθε φορά που δίνετε βήμα σε ένα τρομοκράτη, το λέτε κάθε φορά που ονομάζετε όλους αυτούς ιδεολόγους και γενιά των 700 ευρώ με δικαιολογημένη αγανάκτηση. Το διαδίδετε συνέχεια με τη νεοταξική στάση σας που υπολείπεται ηθικής και περισσεύει διαφθοράς, εξάρτησης και εξαγοράς. Το λέτε κάθε μέρα και εκμαυλίζετε τη νεολαία, μέσα από την ανάδειξη όλων αυτών των ευτελών ατόμων που γίνονται προσωπικότητες από το τίποτα και τους προωθείτε εσείς. Σταματήστε να μας κοροϊδεύετε με τα κροκοδείλια δάκρυα και τα δακρύβρεχτα σχόλια. Τα νουμεράκια σας ενδιαφέρουν, έχετε παραδώσει εαυτόν στο δαίμονα της ευδαιμονίας και έχετε ξεπουλήσει προ πολλού την ανθρώπινη ταυτότητα σας. Είσαστε νούμερα κυριολεκτικά και μεταφορικά… Είστε υπεύθυνοι και συνένοχοι!!!!

Κάνω εμετό κάθε φορά που ακούω τους αριστερούς συμμορίτες να μιλάνε για κράτος δικαίου και τα παιδιά τους να πετάνε μολότοφ ανενόχλητα και να επιβραβεύονται. Να μιλάνε για ισότητα και ισονομία, οι πληρωμένοι εγκάθετοι και επαγγελματίες τραμπούκοι συνδικαλιστές, που εχθές εμπόδιζαν τα ασθενοφόρα και τα πυροσβεστικά, να σβήσουν φωτιές και να αποτρέψουν δολοφονίες. Προπηλάκιζαν τους αστυνομικούς κάθε φορά που προσπαθούσαν να αναχαιτίσουν τα αναρχικά και παρακρατικά εκτρώματα. Αν έχετε κότσια βγάλτε τις λίστες με τα ποσά που πληρώνεστε κάθε μήνα για να κάνετε μπάχαλο την Αθήνα και πες τε μας που εκπαιδεύεστε στο αντάρτικο πόλεων. Αν τολμάτε, καταδικάστε ευθέως και ευθαρσώς, χωρίς δικαιολογίες τους αντικαθεστωτικούς δολοφόνους. Σταματήστε τις προβοκάτσιες και τον ξύλινο λόγο. Σταματήστε να προκαλείτε και να χρησιμοποιείτε τη ψυχολογία του όχλου για να δημιουργήσετε οργή με εγκληματικά επακόλουθα. Έχετε στο αίμα σας την προδοσία και όχι τους αγώνες. Έχετε κάνει Θεό το σφυροδρέπανο και η μόνη σας έννοια είναι η κατάλυση της εξουσίας και της δημοκρατίας. Δε σέβεστε τίποτα, ούτε τους θεσμούς, ούτε τα μνημεία, ούτε τα αρχαία, ούτε την ανθρώπινη ζωή. Καταβαραθρώνετε την αξιοπρέπεια της Ελλάδας και την κάνετε βορά στα ΜΜΕ του εξωτερικού. Προτρέπετε σε βιαιότητες και επιβραβεύετε το «ήθος» του τρομοκράτη και της ανηλεής βίας. Είστε υποκινητές και εκμαυλιστές… Είστε υπεύθυνοι και συνένοχοι!!!!

Νοιώθω απέραντη αγανάκτηση που μετατρέπεται σε χείμαρρο οργής, κάθε φορά που βλέπω τη Παπαρήγα, το Τσίπρα, το Χρυσοχοίδη, το Βούγια και όλο το συφερτό τους να «χαϊδεύουν» με τα λόγια και τις πράξεις τους τα άνομα καθάρματα που λεηλατούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και κουρσεύουν το δημοκρατικό συναίσθημα, αφήνοντας συντρίμμια πίσω από κάθε επιδρομή τους. Τρελαίνομαι όταν βλέπω μνημεία, αγάλματα και νεοκλασικά κτίρια γραμμένα με τα αηδιαστικά μαύρα σπρέι τους. Ενίσταμαι όταν τους αποκαλείτε ιδεολόγους και εξοργισμένα νιάτα. Συμμετέχετε σε μία συνομωσία σιωπής και καλύπτεται τα εκτρώματα του συστήματος που δημιουργήσατε. Με ένα συλληπητήρια και ενός λεπτού σιγή καθαρίζετε τη κόπρο του Αυγεία. Έχετε το θράσος να μιλάτε για προβοκάτσιες όταν προβοκάρετε την ίδια την Ελλάδα. Υπογράψατε το Ελληνικό Σύνταγμα και συνάμα το υπονομεύετε και το καταστρατηγείτε. Αναμοχλεύετε τα πολιτικά πάθη και συντελείτε στη βίαιη κατάλυση της εξουσίας. Το Δεκέμβριο του 2008 καλύπτατε τα τέρατα που δημιουργήσατε, που έσπαζαν, έκαιγαν και λεηλατούσαν για την αφαίρεση μιας ζωής από ένστολο και ΤΟΥΣ βρίσκατε χιλιάδες ελαφρυντικά.



Εχθές χάθηκαν 4 ζωές και πέρασε στα ψιλά της ανύπαρκτης συνείδησης σας και μόνο κατά πολιτική συνθήκη συνομολογήσατε το «δήθεν» αποτροπιασμό σας, αλλά το δικαιολογήσατε με δήθεν νεκρούς του ΔΝΤ και της πλουτοκρατίας. Επιτέλους αφήστε τις φανφάρες … είναι δολοφονημένοι, από τα εκλεκτά τέκνα σας, τους προστατευόμενους κουκουλοφόρους δολοφόνους. Αλήθεια πόσα λουλούδια θα αποθέσουν οι εντολοεισπράκτορες σας για τον τραγικό χαμό των 4 ανθρώπων;
Σταματήστε επιτέλους να λειτουργείτε ως φερέφωνα ενός παλαιολιθικού και ξεπερασμένου ιδεολογικού μοντέλου. Σταματήστε να υποθάλπετε εγκληματίες και να τους αναβαπτίζετε με το νερό της συναίνεσης. Σταματήστε να τους καλύπτετε με το μανδύα της ιδεολογίας. Είσαστε διεφθαρμένοι διεκδικητές μιας παρακμάζουσας πολιτικής πραγματικότητας που αναβαθμίζει εγκληματίες και δικαιώνει δολοφονίες. Είστε υπεύθυνοι και συνένοχοι!!!!

Γίνομαι θηρίο κάθε φορά που βλέπω, ακούω ή μυρίζω αναρχικό, παρακρατικό ή αντικαθεστωτικό σκουλήκι. Τρίζουν τα δόντια μου κάθε φόρα που βλέπω τους άπλυτους να εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ και κομμάτια μάρμαρα. Είναι ελεύθεροι να σπάνε και να καίνε περιουσίες, να δολοφονούν αθώους ανθρώπους και να στέλνουνε τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο. Νομιμοποιούνται να ξεσκίζουν και να καίνε την ελληνική σημαία, να βρίζουν, να απειλούν και να καταλύουν τη Δημοκρατία. Ο Χρυσοχοίδης τους αποκαλεί «φιλαράκια του» και το αριστερό παρακράτος δικαιολογεί και καλύπτει τα εγκληματικά τους ένστικτα. Πάρτε το απόφαση δεν είσαστε ιδεολόγοι, είσαστε ο ξεπεσμός της ανθρώπινης ύπαρξης. Κανένα μυαλό, καμία ψυχή δε δεσμεύεται από φτηνές δικαιολογίες και κανείς δε νομιμοποιεί τη δολοφονία. Είσαστε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, παράδειγμα προς αποφυγή, παρακμή και όνειδος της Ελληνικής κοινωνίας. Είσαστε δολοφόνοι και διαπράττεται ειδεχθή εγκλήματα με πλήρη συνείδηση, νηφαλιότητα και τέλειο σχεδιασμό. Είσαστε αποδέκτες εντολών για άλωση της δημοκρατίας και την ευνομίας. Χαμερπή σκουλήκια χωρίς ήθος, που πρακτορεύουν ενάντια στους Έλληνες και την Ελλάδα. Είσαστε δοσίλογοι κουκουλοφόροι που συγκροτείτε λαϊκά δικαστήρια και καταδικάζετε εις θάνατο με ποταπά κριτήρια. ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ για περιουσίες και επιχειρήσεις που κάηκαν, για τις στρατιές ανέργων που δημιουργήσατε, για την κατάλυση της Δημοκρατίας. Είσαστε προδότες, δολοφόνοι και πράκτορες.

«Οἱ γὰρ κατ' ἐκεῖνον τὸν χρόνον τὴν πόλιν διοικοῦντες κατεστήσαντο πολιτείαν οὐκ ὀνόματι μὲν τῷ κοινοτάτῳ καὶ πραοτάτῳ προσαγορευομένην, ἐπὶ δὲ τῶν πράξεων οὐ τοιαύτην τοῖς ἐντυγχάνουσι φαινομένην, οὐδ'τοῦτον τὸν τρόπον ἐπαίδευε τοὺς πολίτας ὥσθ' ἡγεῖσθαι τὴν μὲν ἀκολασίαν δημοκρατίαν, τὴν δὲ παρανομίαν ἐλευθερίαν, τὴν δὲ παρρησίαν ἰσονομίαν, τὴν δ' ἐξουσίαν τοῦ ταῦτα ποιεῖν εὐδαιμονίαν, ἀλλὰ μισοῦσα καὶ κολάζουσα τοὺς τοιούτους βελτίους καὶ σωφρονεστέρους ἅπαντας τοὺς πολίτας ἐποίησεν.» Ισοκράτης

Για αυτούς που δεν κατέχουν την Ελληνική παιδεία …

«Διότι εκείνοι που διοικούσαν την πόλη τότε (ενν. στην εποχή του Σόλωνα και του Κλεισθένη), δεν δημιούργησαν ένα πολίτευμα το οποίο μόνο κατ’ όνομα να θεωρείται το πιο φιλελεύθερο και το πιο πράο από όλα, ενώ στην πράξη να εμφανίζεται διαφορετικό σε όσους το ζουν, ούτε ένα πολίτευμα που να εκπαιδεύει τους πολίτες έτσι ώστε να θεωρούν δημοκρατία την ασυδοσία, ελευθερία την παρανομία, ισονομία την αναίδεια και ευδαιμονία την εξουσία του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, αλλά ένα πολίτευμα το οποίο, δείχνοντας την απέχθειά του για όσους τα έκαναν αυτά και τιμωρώντας τους, έκανε όλους τους πολίτες καλύτερους και πιο μυαλωμένους.»

Προσέξτε γιατί σύντομα όλα αυτά θα τα βρείτε μπροστά σας, από τους αγανακτισμένους και αδικημένους πολίτες, που έχουν βαρεθεί να παραγκωνίζονται από τα παρηκμασμένα αληταριά. Πολύ σύντομα όλοι αυτοί, θα απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο, στον εκμαυλισμό της ηθικής και της ιδεολογίας τους, των αξιών και των πιστεύω τους. Εκφράζω το δημόσιο αίσθημα των νοικοκυραίων, των νομοταγών, των πατριωτών, των Ελλήνων, απλά εγώ δε φοβάμαι


ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ !!!!

31 σχόλια:

  1. σε λιγο καιρο κανεις δεν θα φοβαται και τοτε θα ερθουν οι αλλαγες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To onomataki sou figourarei sto indymedia ksepesmeni poutana... Tora kseroume kai poia eisai... tolma na eisai stin epomeni poreia kai tha vretheis mazi me tous kammenous. Auto kanoume se autous pou mas apeiloun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την επόμενη φορά, δε θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα χέρια μου και όταν σας παραλάβει ο όχλος θα δούμε ποιος θα καταλήξει που, παράσιτο!!! Εμένα μη με απειλείς δε μασάω... Εσύ όμως θα μασάς τα δόντια σου όταν θα σου χώσω το μολότοφ στο στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ.ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΑΡΧ.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΑΙ ΙΚΑΝΟΙ!!!!!! Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΛΥΤΑ!!!!!! ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΠΛΥΤΕ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα ρε Ανωνυμο τσογλανι του κερατα ..μην σκισεις κανενα καλτσον ....αν εχεις τα αρχιδια πουτανας γιε ΤΟΛΜΑ που κρυφεσε μεσα απο την ανωνυμια ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ οπου σας βρουμε...θα φτεισετε το γαλα της μανας σας...μουνοπανα του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tα παραπανω τα γραφω για το αναρχικο τσογλανι το γιο της πουτανας ,που μιλαει για το ονομα της Χριστινας .... αναρχικα τσογλανια θα σας καψουμε ζωντανους οπως καψατε και εσεις 3 ψυχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας της δημοκρατίας

    από @ναρχικός 6:08μμ, Τετάρτη 5 Μαΐου 2010
    (Τροποποιήθηκε 12:18μμ, Παρασκευή 7 Μαΐου 2010)
    .

    όλα τα κανάλια ανεξαιρέτως έχουν ξεσαλώσει ενάντια στους διαδηλωτές και ειδικά προς τους αναρχικούς.
    Προπαγανδίζουν υπερ της δημοκρατίας και των κομμάτων και γενικά η κατάσταση είναι αηδιαστική και τραγική.

    Προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη ότι την ευθύνη την έχουν αποκλειστικά οι αντιεξουσιαστές και μάλιστα τους ονομάζουν δολοφόνους.

    Ας βάλουμε όμως τα πράγματα στη θέση τους...

    Διαδηλωτές έσπασαν ένα μέρος από τζάμι της τράπεζας που ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ και πετάχτηκε εύφλεκτο υλικό μέσα. Η πορεία συνέχισε αρχικά αλλά σιγά σιγά καπνοί έπνιξαν το κτίριο.
    Το βασικότερο. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ γιατί αλλιώς θα είχε σβήσει η φωτιά. Εγκληματική ενέργεια του Βγενόπουλου και της Μarfin.

    Διάφοροι εργαζόμενοι ήταν στους πάνω ορόφους του κτηρίου. Δηλαδή στον 1ο, στον 2ο, στον 3ο και στον 4ο.
    ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ.

    Η φωτιά δεν προχώρησε στους πάνω ορόφους και άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία γιατί δεν είχαν τρόπο να εξέλθουν του κτηρίου μιας και η πόρτα ήταν κλειδωμένη αλλά και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΞΟΔΟΣ ΚΥΝΔΙΝΟΥ.

    Εγκληματίες είναι τα αφεντικά που εξαναγκάζουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν ενώ απέξω γίνονται διαδηλώσεις και υπάρχει τεταμένο κλίμα, που δεν υπάρχει πυρόσβεση και έξοδος κινδύνου.
    Δολοφόνοι και εγκληματίες είναι το κράτος και οι καπιταλιστές.


    Με τα τσιράκια τους την υπηρεσία προπαγάνδας τους τα ΜΜΕ, θα τα πούμε άλλη φορά πιο αναλυτικά."

    Όπως θα τα πούμε και με σένα καριόλα που τόλμησες να συκοφαντήσεις αγωνιστές. Εμείς ζούμε στο δρόμο και δε φοβόμαστε τη φτιασιδο΄μένη φάτσα σου. Τον κώλο σου να προστατεύσεις που δε θα ξέρεις που να το κρύψεις όταν θα σε γαμάμε, κι όποιος το΄λμήσει ας έρθει να μας ζητήσει το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα τσιράκια του Σόρος, ούτε με Ελληνικά δεν ξέρουν να γράφουν, πάντα με greeklish.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ανώνυμο αναρχίδιο 4:15, καλό το copy paste που έκανες. Κανένα σύστημα πυρόσβεσης δεν σβήνει φωτιά από βενζίνη. Τα συστήματα που υπάρχουν στα γραφεία, ενεργοποιούνται μόνο με τον καπνό, ειδικά του τσιγάρου. Το ξέρουμε ότι είστε βλάκες, αλλά ούτε τα βασικά να μη γνωρίζετε;
    Σε ό,τι αφορά τη συκοφαντία: γιατί αισθάνεστε συκοφαντημένοι; Καίτε ή δεν καίτε; Αν καίτε, γιατί δεν το παραδέχεστε; Οι πραγματικοί αγωνιστές δεν αρνούνται τις κατηγορίες. Οι πραγματικοί όμως, όχι οι κότες σαν κι εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά και άγια όσα γράφετε αλλά δε σας έχει πεί κανείς ότι η παθητική φωνή γράφεται με -αι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς ανώνυμο χαραμοφάη Αναρχικό:

    Μόνο οι άνανδροι απειλούν γυναίκες. Εσείς τις δολοφονείτε κιόλας και μάλιστα εγκύους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Δεν θα περάσει όμως έτσι αυτό. Ο κόσμος σας κατάλαβε τελικά και οι ώρες σας είναι λίγες τώρα….Τρέμετε Άνανδροι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι το γνωρίζω για την παθητική φωνή αλλά στο πληκτρολόγιο πολλές φορές ξεφεύγουν πράγματα. Συγχρόνως όταν ξαναδιαβάζει κάποιος δικό του κείμενο συνήθως προσπερνάει τα λάθη. Αν έχετε την καλωσύνη πείτε μου το ή τα λάθη και θα τα διορθώσω άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν σας φοβαμαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι άνανδροι αναρχικοί που στερούνται αρχιδιών και λογικής, απειλούν εκ του ασφαλούς. Νομίζουν ότι δεν ξέρουμε ότι είναι προβοκάτορες υπάλληλοι της εξουσίας, τσανάκια της σύγχρονης gestapo, πληρωμένα παπαγαλάκια του κράτους, εκπαιδευμένα λυκόσκυλα κατά των λαϊκών αγώνων. Από εδώ και πέρα, όπου τους βρίσκουμε θα τους γαμάμε. Χριστίνα μην τους φοβάσαι, σε λίγο ούτε να κυκλοφορούν δεν θα μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι αριστεροι "δημοκρατες" οτι δεν καταφεραν στο συμμοριτοπολεμο το προσπαθουν εδω και χρονια με την βια αυτο που ξερουν να κανουν καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς ολα τα παρακρατικα αναρχικα καθικια....αυτο αποτελει δηλωση τη οποια πρεπει να λαβετε πολυ σοβαρα,για την δικη σας υγεια...!!Η Χριστινα Σιδερη θα ειναι και στην επομενη και στην μεθεπομενη και σε ολες γενικα τις πορειες και κινητοποιησεις του Ελληνικου λαου.Φυσικα και δεν θα ειναι μονη της οπως δεν υπηρξε ποτε μονη της!!!Αν δεν το εχετε αντιληφθη αυτο ειναι κακο για εσας αλλα παρασημο για εμας....σημαινει οτι κανουμε αριστα την δουλεια μας...υποδηλωνει βεβαια οτι αν χρειαστει θα ειμαστε και το τελευταιο πραγμα που θα δειτε!!!Απο εκει και μετα θα επικρατηση...πονος....πολυς πονος...ατελειωτος πονος και για πολυ καιρο!!!Εμεις δεν συλαμβανουμε....απλα αδρανοποιουμε τις απειλες...αμεσα και τελεσιδικα.Στην γλωσσα μας αυτο λεγετε....No prisoners in action...!!Μαγκες καλως ειρθατε στον κοσμο μας....τον κοσμο του 'επαγγελματια'...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ θα το πω επώνυμα γιατί είμαι της "σχολής" Σιδέρη εδώ και τριάντα χρόνια... Κανείς μας δε σας φοβάται και το καλύτερο θα ήταν την επόμενη φορά που θα βάλετε τις κουκούλες και θα προσχεδιάσετε μία δολοφονία να κοιτάξετε αριστερά και δεξιά μην είμαστε κοντά. Αμφιβάλω αν σας πιάσουμε στα χέρια μας αν θα αποφασίσετε ξανά να επαναλάβετε τις πράξεις σας. Επειδή δε, αν σας παραδώσουμε στην αστυνομία σε μισή ώρα θα βγείτε... θα σας παραδώσουμε λιπόθυμους για να βγείτε από το νοσοκομείο πολλούς μήνες μετά. Τη Χριστίνα μη την απειλείτε, δεν καταλαβαίνει από αυτά. Ίσα-ίσα που όσο το κάνετε τόσο της γυρίζουν τα μάτια ανάποδα. Αν τη ξέρω καλά, ήδη προσδοκεί στην επόμενη συνάντηση σας... Εσείς πάλι, θα ήταν καλό να την αποφύγετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Bravo Xristina, eisai antraki. Timas ti genia mas, ti genia tis ONNED tou 81. Opos kai tote mprostarisa, afovi kai atromiti. Sygnomi gia ta greklish alla eimai eksoteriko kai den exo elliniko pliktrologio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ,ΧΘΕΣ ,ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ????
    ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ.....ΛΟΥΓΚΡΕΣ
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΑΣ
    ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ....ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ
    ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΜΕ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ
    ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ
    ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΙΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..."ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ"......... ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ.... ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 300 ΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΡΕ ΞΟΦΛΗΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ,ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ?ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΙΓΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ...ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ......ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.....ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΙΑ.ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ..ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδια χαλαρωστε....η Χριστινα ειναι σε καλα χερια!!Δεν χρειαζετε να φοβαστε κατι....και αν μιλαω ανωνυμα ειναι επειδη το ζητησε η ιδια η Χριστινα λογω ιδιοτητας και επαγεελματος.Αν ειναι δυνατον να φοβομαστε αυτες τις αδελφες,τις οποιες βεβαια εχουμε το αβανταζ να γνωριζουμε φατσικα χωρις αυτες να μας ξερουν!!!Ο καθε ενας απο εμας θελει 7-8 απο δαυτους...τα παιδια που ειναι γυρω απο την Χριστινα ειναι τα καλυτερα του χωρου...πραγματικοι εφιαλτες για οποιον δοκιμαση κατι....!!!Γιαυτο σας λεω....αστε την δουλεια στους 'ειδικους'....εστιαστε στο δημοσιο προβλημα και μην παρασυρεστε....εμεις δεν ειμαστε του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ...ειμαστε ιδιωτες...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. και μπραβο ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΤΗ Ν ΑΛΛΗΝ ΜΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΓΑΠΑΗ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΦΩΡΙΣ ΜΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΖΩΑ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΑΘΩΟΥΣ....ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ,ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΑΣ......ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΑΧΕΣΜΕΝΗ.ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ..ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ.ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ,ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.....Η ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΤΕ,Ή ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ........ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΝΩΡΙΖΩ 4-5 ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ.....Ο ΕΝΑΣ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.....ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.....ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΟΙ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΕ..... ,ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΖΩΑ......ΕΛΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.....ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χα χα χα παλιους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ μυριζω τι εγινε ρε παιδια λετε να ξαναβγουμε στους δρομους .? Ηρθε η ωρα να ξυπνησουμε σας γυρισε το ματι ? Πλακα θα εχει δεν θα ξερουν απο που τους ηρθε .Γιατι δεν ξερουν με ποιους εχουν να κανουν,.Μακαρι να το δω αυτο το εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΧΡΙΣΤΙΝΑ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΞΕΡΩ. 29 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ. ΔΕ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΠΟΤΕ ΑΝΗΘΙΚΗ, ΠΟΤΕ ΨΕΥΤΡΑ, ΠΟΤΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΡΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΘΑΥΜΑΖΑ ΤΟ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΠΟΤΕ. ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΦΩΤΙΑ, ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ. ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ) ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΣ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ. Σ΄ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νινάκι μου να προσέχεις γιατί σε έχουμε απόλυτη ανάγκη για να μας θυμίζεις τι σημαίνει άνθρωπος και έλληνας. Το Λενάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θυμάσαι τι μας έλεγες όταν μαζευόμαστε τα απογεύματα του Σαββάτου στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Βούλας; Ότι όταν όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο και βάζουμε μπροστά το εμείς αντί για το εγώ, πάντα θα ανεβαίνουμε ένα σκαλί ψηλότερα. Ότι όταν όλοι μαζευόμαστε κάτω από την ίδια σημαία, για τον ίδιο σκοπό, ο αγώνας θα γίνεται δικαιότερος. Περάσανε πάνω από 25 χρόνια και εσύ είσαι πάντα εδώ, σταθερή αξία για εμάς και τα παιδιά μας. Ξέρεις τι μου είπε ο γιός μου πριν δύο μέρες; Μαμά την κυρία Σιδέρη την ξέρεις, λέει ότι ήταν στην ΟΝΝΕΔ... και βέβαια του λέω την ξέρω γιατί ρωτάς; Γιατί αν είχαμε τέτοιους ανθρώπους κοντά μας θα ήμασταν και εμείς καλύτεροι... Να γιατί εσείς αγαπιέστε τόσο πολύ, γιατί ήσασταν τυχεροί να έχετε τέτοιους ανθρώπους όταν μπήκατε στο κόμμα. Σε ευχαριστώ Χριστίνα γιατί ήσουν αρχηγός για εμάς και εξακολουθείς να είσαι έμπνευση για τα παιδιά μας. Σε ευχαριστώ γιατί παραμένεις σταθερή αξία στις ζωές όλων. Να σαι πάντα καλά και εμείς όλοι δίπλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή