Powered By Blogger

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Δεν έχετε Πατρίδα, δεν έχετε Τιμή, μια ζωή αλήτες, φονιάδες και δειλοί!

Ο καλύτερος τίτλος για το «επεισοδιακό» come back ενός blog, που μπήκε στην απραγία, γιατί προτίμησα να τα λέμε στο πεζοδρόμιο, από ότι στο pc. Μέσα σε αυτό το χρόνο έγιναν πολλά, αλλά ανακάλυψα ότι ο γραπτός λόγος κάποιες φορές, γίνεται πηγή έμπνευσης και έτσι επέστρεψα. Χωρίς φόβο, αλλά με εξαιρετικό πάθος θα σχολιάζουμε μαζί ότι μας καίει και ότι, τα πληρωμένα ΜΜΕ της εξουσίας και του παρακράτους, δεν προβάλλουν και δεν σχολιάζουν.

Ανοιχτά, επώνυμα και με μόνες αρχές, την πίστη στα ιδανικά της πατρίδας, της Σημαίας και του Έθνους, θα μιλάμε για όλους και για όλα. Για κόμματα, κινήματα, πατριδοκάπηλους, αρνητές του Ελληνισμού, πατριώτες, προδότες αλλά πάνω από όλα για την αφύπνιση της Ελληνικής και Εθνικής συνείδησης, που κοιμάται μακαρίως μέσα στις ψυχές ενός λαβωμένου λαού, ηθικά ξεπεσμένου και ψυχικά αποτελματωμένου, από τα διαρκή χτυπήματα της εξουσίας.

Το παρακράτος, στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης, του αφελληνισμού και του δοσιλογισμού. Μια ζωή υποστηρικτές, των πιο μαύρων σελίδων της πολιτικής ζωής του τόπου. Μια ζωή, οι δοσίλογοι χτυπάνε πισώπλατα τη δημοκρατία, που οι θεματοφύλακες των νόμων αδυνατούν ή μάλλον δε θέλουν να προασπίσουν. Ανομία για τους κουκουλοφόρους και επιλεκτική δικαιοσύνη, για τους πατριώτες και τους εθνικιστές. Κατά τα άλλα, οι κάθε λογής παρακρατικοί, αντιεξουσιαστές, αναρχικοί και δήθεν επαναστάτες δρουν ανενόχλητα, αντεθνικά και επιβραβεύονται από το σύστημα.

Κανείς δεν πιστεύει πια, ότι ο Δεκέμβριος του 2008 ανήκει σε αυθόρμητη μάζωξη αθώων νεαρών. Κανείς δεν πιστεύει, ότι οι δολοφονίες αθώων στο ΚΑΠΑ ΜΑΡΟΥΣΗΣ και τη Μαρφίν, έγιναν από ατύχημα. Όλοι πιστεύουμε, ότι οι ξυλοδαρμοί στην Πάτρα και στο Βωμό του Ελέους από αναρχικούς ανήκει σε καλά οργανωμένο σχέδιο φίμωσης των ελεύθερων Ελληνικών φωνών. Όλοι πιστεύουμε ότι η κρατική μηχανή είναι ανακατεμένη μέσα στις συντεταγμένες ομάδες των κουκουλοφόρων. ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Μία η λύση, αντεπίθεση και Εθνική αντίσταση κατά όλων αυτών που επιβουλεύονται το πολίτευμα αυτού του τόπου και τις ατομικές ελευθερίες. Δε θα επιτρέψουμε τη φίμωση, δε θα επιτρέψουμε να μας κλέψουν ότι Ελληνικό έχει μείνει στις ψυχές μας. Δε θα επιτρέψουμε στους δολοφόνους και τους αλήτες του συστήματος να μας εκφοβίσουν. Δεν θα επιτρέψουμε να αλώσουν αυτό τον τόπο. Δεν θα μας πάρουν καμία πατρίδα όλοι αυτοί που δεν την αναγνωρίζουν. Είμαστε εδώ και είμαστε πολλοί, περιμένουμε να ανακαλύψετε και εσείς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!

6 σχόλια:

  1. Καλή αρχή... μας έλειψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Me to kalo giati se xreiazomaste. Theloume dynates ellinikes fones poy den fovounte. Panta tetoia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη επιτυχία ! Η ανθρώπινη δημιουργία είναι πάντα ένα θαύμα , μη το ξεχνάς και πέρα από τα κομματικά που μας προσγειώνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπαμε....μοίρασε απλόχερα εγκεφαλικά στα αναρχοάπλυτα(και όχι μόνο....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Κ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΘΑΒΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή