Powered By Blogger

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η δημοκρατία αιμορραγεί...

Ακατάσχετα, θα έλεγα!! Καθημερινά, έρχομαι όλο και πιο κοντά στο ανατριχιαστικό γεγονός, ότι αυτό τον τόπο τον διοικεί, με τον πιο στυγνό και απάνθρωπο τρόπο, μία ιδιότυπη «χούντα» που αποτελείτε από «δοσίλογους» του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Καθημερινά, εικόνες από ελληνικές ταινίες, που απεικόνιζαν τη φρικτή πραγματικότητα του 42-44, όπου «άνθρωποι» τέρατα με μαύρες κουκούλες, έδειχναν τους πατριώτες και τους οδηγούσαν στο εκτελεστικό απόσπασμα, έρχονται στο μυαλό μου και στοιχειώνουν, τις μέρες και τις νύχτες μου. Στην Ελλάδα του 2010, αυτοί οι «κουκουλοφόροι» δεν μπορούν να καταδικάσουν σε θάνατο, αλλά μπορούν να περιχαρακώσουν και να προσπαθήσουν να πνίξουν όλες τις ελεύθερες φωνές.

Ο λαός αφυδατωμένος από οικονομικούς πόρους και στερημένος από κοινωνική πρόνοια, στέκει αποχαυνωμένος και αδύναμος μπροστά στις εξελίξεις. Αδυνατεί να παρακολουθήσει το σχέδιο εξόντωσης των παιδιών του. Δε δύναται να πιστέψει ότι αυτοί, που ορκίστηκαν να προασπίζουν τα συμφέροντα του, έχουν εκπονήσει ένα πρόγραμμα καταστολής, κάθε αντίδρασης που αντιτίθεται, στα μακιαβελικά σχέδια τους. Οι «άνθρωποι» είναι εγκληματίες και καλύπτονται πίσω από το προσωπείο ενός αδαούς, επικίνδυνου και αφελή κυβερνήτη.

Είναι βέβαιο, ότι η ψήφιση του μεταναστευτικού νομοσχεδίου, έχει ως απώτερο σκοπό τη δημιουργία δεξαμενής ψήφων για το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι το «τυράκι» στη φάκα των νεοταξικών «εισβολέων», που έχουν ως απώτερο σκοπό, την παράδοση της χώρας στο μουσουλμανικό τόξο. Δε μπορώ να παραδεχτώ, ότι υπάρχουν τόσο διεστραμμένα μυαλά, που αρέσκονται σε αυτή την εικόνα, αλλά επιβάλλεται να αποδεχτώ ότι υπάρχουν ξεπουλημένοι, που λογαριάζουν καλύτερα τα αργύρια από τη σημαία, που άλλωστε πολλάκις έχουμε ακούσει ότι είναι ένα κομμάτι πανί!!!! Σωστά, ένα κομμάτι πανί που εκτός από τη συναισθηματική, ιστορική και πολιτιστική του αξία, αποτιμάται και σε πολλά χρήματα από τους ιστορικούς και αντεθνικούς εχθρούς.

Στο δια ταύτα, ζούμε μέρες αντίστασης και επιβαλλόμενης αντεπίθεσης, σε όλα όσα μας προσβάλουν και καπηλεύονται, το δημοκρατικό πολίτευμα αυτής της χώρας. Ο Απόστολος Κακλαμάνης, ονόμασε τον εαυτό του πραιτωριανό, μέσα στη βουλή και αναρωτήθηκε γιατί ο λαός, δεν κάνει χρήση της ακροτελεύτιας διάταξης του συντάγματος, που μιλάει για το ότι «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία.», εφόσον θεωρεί, ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, αποσκοπούν στην προδοσία και τη διάλυση της χώρας.

Σας έχω νέα κύριε Κακλαμάνη. Αυτό ακριβώς κάνουμε!!!!! Γι αυτό και επιχειρείται από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, η άλωση του πατριωτικού κινήματος με συλλήψεις, προσαγωγές, μεταγωγές, αποκλεισμούς, καταδίκες και ψευδείς κατηγορίες. Γνωρίζετε πολύ καλά τα πεπραγμένα σας, γι αυτό και τρέμετε την οργή του λαού. Επιχειρείτε με δόλιο και ύπουλο τρόπο να φορτώσετε με καταδίκες, για ψευδείς κατηγορίες, όλους τους πατριώτες, για να φοβηθούν και να μην πράξουν τα δέοντα για την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους. Με φασιστικό τρόπο, χειραγωγείτε την απονομή δικαιοσύνης και αναγάγετε τους αναρχοσυριζαίους σε κουκουλοφόρους δοσίλογους, που πράττουν κατά φαντασία, αλλά με ολέθρια αποτελέσματα.

Κανένας νους, που διαθέτει στοιχειώδη λογική και κανένας δικηγόρος που διαθέτει νομική άποψη, δε δέχεται ότι είναι δυνατό 7-8 άτομα να προπηλακίσουν, να φοβίζουν, να απειλήσουν 150 άτομα και συγχρόνως οι 7-8 να καταδικαστούν με ποινές χωρίς αναστολή για εξύβριση και χωρίς να ληφθεί υπόψη ο πρότερος έντιμος βίος και το λευκό ποινικό μητρώο, τη στιγμή που οι 150 δεν έχουν φθάσει στο ακροατήριο για παρόμοιες αν όχι πιο σοβαρές κατηγορίες, όπως αυτές της σωματική βλάβης. Αίσχος, με ακούτε; Αίσχος!!!!!

Εννέα στους δέκα, θα αναρωτηθούν και θα ρωτήσουν, «εσένα τι σε νοιάζει, είναι από το κόμμα σου, είναι γνωστοί σου, είναι φίλοι σου;» Όχι δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Είναι όμως συνάνθρωποι μου και ως άνθρωπος, θίγεται η αξιοπρέπεια μου και τα ανθρώπινα δικαιώματα μου. Σήμερα είναι αυτοί, αύριο η αδικία θα έρθει σε μένα. Γι αυτό, ξυπνήστε όλοι και καταλάβετε, ότι η αλληλεγγύη είναι συνώνυμο της δύναμης και η ανοιχτή σκέψη, είναι μακράν, ο καλύτερος τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας. Βάλουν εναντίον οποιουδήποτε είναι αποτελεσματικός, με απώτερο σκοπό, να τον αποσύρουν από το προσκήνιο. Όσο λιγότερες φωνές αντίδρασης, τόσο το καλύτερο. Όσο περισσότερο σπέρνουνε τη διχόνοια, τόσο πιο αρεστά αποτελέσματα θα έχουνε. Χρησιμοποιούν τη λέξη εθνικισμός ως βρισιά και την κάνουν σημαία του μίσους, της απομόνωσης και του διχασμού. Φοβίζουν τις πατριωτικές φωνές για να μη ταυτιστούν και συσχετίζοντας τις με τους εθνικιστές, επιχειρούν να βάλουν στο θυμικό του λαού, την αποστροφή, λόγω ταύτισης τους με το φασισμό. Αυτό ακριβώς επιχείρησε να κάνει και η Ζούγκλα, με το δημοσίευμα της για μένα.

Ανατριχιάζω και μόνο με την ιδέα, ότι μερικώς επιτυγχάνουν το σκοπό τους, αλλά αντιστέκομαι. Η πολυτιμότερη κληρονομιά που μου άφησε ο παππούς μου, αγωνιστής της δημοκρατίας, είναι η φράση «Πάντα να αγωνίζεσαι και να διεκδικείς τα δικαιώματα σου. Μην αφήσεις ποτέ άνθρωπο και καταστάσεις να σε φιμώσουν. Μη σταματάς ποτέ να συντρέχεις το δίκαιο.» Γι αυτό σήμερα, υψώνω και εγώ τη φωνή μου, μαζί με όλους τους ελεύθερους Έλληνες και ζητάω δικαιοσύνη, ελευθερία, δημοκρατία και ισονομία. Δε μπορεί, κύριοι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, τα παιδιά σας να συλλαμβάνονται σε γιάφκες, να πετάνε μολότοφ και να τους αφήνει η δικαιοσύνη ελεύθερους και χωρίς συνέπειες, όταν καταδικάζονται πατριώτες για εξύβριση και λαμβάνουν ποινές που εξαντλούν το γράμμα του νόμου χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα πραγματικά στοιχεία, τα γεγονότα και χωρίς κανένα ελαφρυντικό και αναστολή.

Αυτό είναι μόνο η αρχή!!!! Βλέπουν, καταλαβαίνουν, αισθάνονται, ότι έτσι δε φιμώνεται το πατριωτικό κίνημα και η αντίσταση. Γι αυτό και πράξανε, το πιο αποτρόπαιο, που μπορούσε να κάνει ελληνική κυβέρνηση εις βάρος του λαού της. Ζητήσανε επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης ΕUROGENDFOR.
Tiresias , Bert Jensen . Σε απλά ελληνικά, ζούμε στιγμές άκρατης δικτατορίας, όπου το ΠΑΣΟΚ, εκτιμά πως για να καταστείλει τις αντιδράσεις, χρειάζεται στρατό αλλά όχι ελληνικό γιατί προβλέπει, πως όπως η αστυνομία μέχρι τώρα διαφοροποιείτε από τις πρακτικές τους και αντιστέκεται, με τον ίδιο τρόπο θα αντισταθεί και ο ελληνικός στρατός. Κανένας δε θα διανοούνταν να σηκώσει χέρι σε συνέλληνα. Ένας στρατός κατοχής όμως; Υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή. Προκαλούν, ακριβώς όπως ο Απόστολος Κακλαμάνης, για να έχουν δικαιολογία, έτσι ώστε να αναγκάσουν το στρατό να υπερασπιστεί το «Δημοκρατικό τους καθεστώς», όταν οι φωνές αντίδρασης πληθύνουν και τα ασυγκράτητα κύματα διαμαρτυρομένων καταλάβουν τους δρόμους.
Η οργή για την απαξίωση του κόσμου δεν αργεί, μία σπίθα αρκεί….

6 σχόλια:

  1. Oως ειπες καλη μου οι πατριωτικες φωνες τους τρομοκρατουν κ μας φιμωνουν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω το εγραψα το παραπανω maria mouratidou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικό κείμενο. Ο συνδιασμός με τη ΕUROGENDFOR είναι ''όλα τα λεφτά''. Γράφεις προς το τέλος όμως:

    ''Φοβίζουν τις πατριωτικές φωνές και συσχετίζοντας τις με τους εθνικιστές, επιχειρούν να βάλουν στο θυμικό του λαού, την αποστροφή, λόγω ταύτισης τους με το φασισμό.''

    Δεν φοβίζουν εμάς Χριστίνα. Τον ελληνικό λαό τρομοκρατούν με όλα αυτά, αποτρέποντας τον να αντιδράσει προς τη σωστή κατεύθυνση και όχι σπασμωδικά. Αλλά δεν θα τους περάσει.

    ''Μην αποκάμεις, σαλπιγκτή, και μη λιγοπιστήσεις,
    χιλιάδες νύχτες θα διαβούν, νύχτες σιγής και φρίκης,
    μα θάρθη – θάρθη ένα πρωί που εσύ θα τους χτυπήσεις
    με την παλιά σου σάλπιγγα τους νέους σκοπούς της νίκης.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνώ απολύτως με τις αποψεις σου.
    Θα αναμένουμε τη σπιθα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΡΑΦΕΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητη και αγνωστη μου κυρια
    Ωραια τα γραφετε αλλα πολυ '''περι δια γραμματου''! και ασχολεισθε πολυ με το πολιτευμα και λιγωτερο με την πολιτεια!
    Θα σας κανω μια μονον παρατηρησι: Γραφετε:
    [[Φοβίζουν τις πατριωτικές φωνές για να μη ταυτιστούν και συσχετίζοντας τις με τους εθνικιστές, επιχειρούν να βάλουν στο θυμικό του λαού, την αποστροφή, λόγω ταύτισης τους με το φασισμό]]
    Μηπως θαπρεπε να διακηρυξωμε ευθαρσως οτι ο Φασισμος ειναι σωτηριος και γι αυτο δαιμονοποιειται απο τους Ροτσιλντ, τον Ρουζβελτ, τον Σταλιν και τον Τσωρτσιλ???? Και διατι ησαν δοσιλογοι οσοι κατεδιδον στους Γερμανους αυτους τους ΕΞΩΜΟΤΕΣ που αλλαξαν τον Ελληνικο εθνισμο με τον κοσμοπολιτικο εθνισμο ''Μαρξιστης''???? ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ πολυ καλυτερα να ειχε κερδισει τον πολεμο ο Μουσολινι και οχι οι Ροτσιλντ???? ΟΙ Φασιστες προσπαθουν να σωσουν κατι απο τον Ευρωπαϊκο Πολιτισμο, οι Ροτσιλντ υπερ των οποιων καναμε την ηρωϊκη μας Εθνικη Αντιστασι ειναι ΑΛΛΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ και αυτο το δραμα ζει σημερον η ΕΥΡΩΠΗ , οτι διοικειται απο ΑΛΛΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ!!! Σκεφθειτε τα αυτα , και κατι για να ευθυμησωμε: Αφου ματωσαμε ΟΧΙ γιατι ημασταν ''πατριωτες'' *αλλα για την νικη των Ροτσιλντ, τωρα διαμαρτηρωμεθα που μας αυξανουν τα επιτοκια!!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ??? [[* Ηεωλη δικαιολογια περι πολεμου κατα του ''κατακτητή''. σκεφθειτε αυτο: Οι Ελληνες και οι Γαλλοι ''αντιστασιακοι'' πιπιλιζουν οτι ησαν κατα του ''κατακτητου'' οι Ιταλοι κατα τινος ησαν???]]. Μια παραξενια της τυχης με εφερε στην σελιδα σας και μια παρορμισις με εκανε να γραψω τ ανωτερω. Αν η φωνη μου σας ευαισθητοποιησε και επιθυμειτε να συζητησετε ειμαι στην διαθεσι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή