Powered By Blogger

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Η μεταναστολάγνα Άφρα Αλ Σαλέχ

«…Να θυμάστε βέβαια ότι η βία φέρνει βία. Οι ευθύνες για τον βιασμό αγγίζουν και όλους αυτούς τους εθνικόφρονες και αδιάλλακτους δήθεν πατριώτες.»

Με αυτή τη φράση, η «διάσημη» πλέον ειδική σύμβουλος του Σπύρου Βούγια στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (ποιανού πολίτη, πάντως όχι του Έλληνα), πρώην ηθοποιός, πρώην φωτομοντέλο, Άφρα Αλ Σαλέχ, προσδιόρισε τις θέσεις της απέναντι στους Έλληνες πολίτες, που την πληρώνουνε, για να υπερασπίζεται τους βιαστές μίας 19χρονης Ελληνίδας, που κυριολεκτικά μαρτύρησε στα χέρια αλλοδαπών για 12 ολόκληρες ώρες. Η υποψήφια για “Γυναίκα της χρονιάς 2009” στον τομέα της Κοινωνικής Προσφοράς (σε κάθε άλλον εκτός των Ελλήνων, για αυτό μη ξεχάσετε να την ψηφίσετε γιατί θα θυμώσω), βάλει εναντίον των Ελλήνων, που δε δέχονται την επέλαση και τον εποικισμό της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες και τους αποδίδει ευθύνες για το βιασμό μίας συμπατριώτισσας μας, στο κέντρο της Αθήνας, μέρα μεσημέρι. Μας λέει ευθέως ότι ΔΕΝ έχουμε το δικαίωμα μέσα στη χώρα μας, να κυκλοφορούμε όπου θέλουμε, ότι ώρα θέλουμε γιατί οι «εθνικόφρονες και αδιάλλακτοι δήθεν πατριώτες», προκαλούν στύση στους λαθρομετανάστες και άλλους πάροικους του κέντρου της Αθήνας.

Η αλήθεια όμως βρίσκεται αλλού και τα αίτια του βιασμού κρύβονται μέσα στη λογική, του ότι ο βιασμός, που εδώ θεωρείται απεχθής, σε άλλα κράτη και “πολιτισμούς” θεωρείται ανδρικό δικαίωμα και μέσο προσηλυτισμού. Όλοι όσοι διακατέχονται από αυτή τη «λογική», δε μπορούν να δουν το προφανές, ότι στην Ελλάδα, οφείλουν να σέβονται τους νόμους, του κανόνες, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου και συγχρόνως να προσπαθήσουν να προσαρμοστούν σε αυτά και όχι να απαιτούν να προσαρμοστούμε εμείς στα δικά τους. Σε τίποτα βέβαια δε βοηθάει η τακτική και η νοοτροπία όλων των νεοταξικών, προοδευτικών που στηρίζουν την ανεθνικότητα. Να θυμίσω ότι είναι πάγια τακτική των ισλαμιστών, οι απαγωγές και οι βιασμοί χριστιανών προκειμένου να εξισλαμιστούν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα, την Αμάλ Ζακί που είχε την ατυχία να είναι χριστιανή στην «προοδευτική» Αίγυπτο. Την απήγαγε μία ορδή άξιων απόγονων του Αττίλα, βιάστηκε κτηνωδώς και βρέθηκε σε νοσοκομείο, όταν κινδύνεψε να πεθάνει από την ακατάσχετη αιμορραγία.


Παρόμοιες με τις δηλώσεις της «κυρίας» Αλ Σαλέχ, που βρίθουν σιχασιάς και ρατσισμού απέναντι στην κοπέλα που βιάστηκε και αρνούνται να καταδικάσουν τους βιαστές, είναι και οι δηλώσεις του Σεΐχη Αλ Ζαφζάφ, αρμόδιου για τον δια-θρησκευτικό διάλογο στην Αίγυπτο, ο οποίος δηλώνει «με ευαισθησία» ότι είναι σύνηθες φαινόμενο οι Χριστιανοί Κόπτες της Αιγύπτου να βλέπουν τα κορίτσια τους σε αυτή την κατάσταση και μάλιστα… (προσέξτε πρόοδος!) η κυβέρνηση πρέπει να λάβει κάποια μέτρα τιμωρίας για τους ενόχους!!! (εφ. Αλ Ντεστούρ, 17/11/2009)

Αυτό, είσαστε στην πραγματικότητα «κυρία» μου, μία ρατσίστρια κατά των Ελλήνων, με το κόμπλεξ του αρρώστου που δε θέλει να βλέπει κανένα υγιή γύρω του και με αγωγή υπόδουλου, που αναγνωρίζει μόνο την ανωτερότητα μέσα από την επιβολή της βίας. Το μίσος είναι το μόνο χαρακτηριστικό, αυτών που υπερασπιστήκατε με πάθος και ο φασισμός της απόδοσης, της απόλυτης ενοχής στο θύμα αντί για τους θύτες. Λίγο ακόμα και θα μας λέγατε πως η 19χρονη, τα ήθελε και τα έπαθε…….

Διαβάζουμε στη σελίδα σας ότι «…Δυστυχώς όμως τις ημέρες αυτές παρατηρούμε στη δημόσια διαδικτυακή διαβούλευση του νομοσχεδίου μια συντεταγμένη επίθεση κάποιων που εμμένουν στην «καθαρότητα του αίματος» και μέσω αυτής, στην καταδίκη της Ελλάδας σε μια ξενοφοβική, μισαλλόδοξη και εσωστρεφή συμπεριφορά» Αφημένες κάποιες Σκέψεις . Σας έχουμε «νέα» κυρία Αλ Σαλέχ, δεν επιθυμούμε τα μεταγγίσετε το υπόδουλο σύνδρομο σας, στους Έλληνες, που όντως είναι ανοιχτή και φιλόξενη κοινωνία, αλλά που έχει ένα όριο στην ανοχή της απέναντι σε φασιστοειδή του είδους σας.


Τη μισαλλόδοξη δε συμπεριφορά σας τη διατυμπανίζετε και μέσα από η συνέντευξη σας στον Κόσμο του Επενδυτή και στην Χρύσα Βίλκενς , 08/1/2010 Αφημένες κάποιες Σκέψεις

«Έχουν υπάρξει έντονες αντιδράσεις όσον αφορά το μέτρο για την παραχώρηση ιθαγένειας. Κάποιοι μιλούν για μαζικές ελληνοποιήσεις και για ενίσχυση των μεταναστευτικών ροών. Είναι βάσιμοι αυτοί οι φόβοι?»

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Οι συγκεκριμένες αντιδράσεις κατά την δημόσια διαβούλευση δεν είναι αντιπροσωπευτικές του τρόπου με τον οποίο η κοινωνία μας αντιμετωπίζει το ζήτημα της αλλαγής του κώδικα ιθαγενείας. Σε μεγάλο βαθμό οι αντιδράσεις αυτές είναι υποκινούμενες καθώς εμπίπτουν σε ένα σαφή μικρό-κομματικό σχεδιασμό ενός πολιτικού κόμματος που αναζητά ταυτότητά, χώρο, αλλά και «πελατεία»….

…. Κατά δεύτερον, ο όρος «ελληνοποίηση» δεν είναι ορθός. Δεν δημιουργούμε «γενίτσαρους» και «γιουσουφάκια»…..

Ενώ σε κάποια άλλη απάντηση λέτε

«Έχουν υπάρξει δημοσιεύματα και αντιδράσεις στην τοποθέτηση σου σε αυτήν την θέση. Πως αντιδράς;»

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Δεν αντιδρώ. Συνεχίζω να κάνω αυτό που θεωρώ καθήκον μου, όπως και πριν. Βέβαια με προβληματίζει πολιτικά η κατάσταση- ο σεξισμός, η εσωστρέφεια, η καχυποψία και ο ανθρωποφαγικός χαβαλές αυτής της χώρας….

Παρατήρηση δική μου…. Όλα τα παραπάνω αντικατοπτρίζονται στη δήλωση σας, περί ευθυνών για το βιασμό της 19χρονης και σας καθιστούν γνήσιο εκπρόσωπο και αντιπρόσωπο των λεχθέντων σας. Είναι σαφές ότι ο πιο γνήσιος χαβαλές, είσαστε εσείς η ίδια!

Επίσης παρατηρώ, πως στη συνέντευξη σας στην «Αυγή» την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010 λέτε με απαξίωση Αυγή ……

«…….Με προβληματίζει, τέλος, που οι φωνές της ακροδεξιάς ενώνονται ενίοτε με τις φωνές της άκρας αριστεράς….»

Ναι έχετε απόλυτο «δίκιο», μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας, σημαντικά ανώτερο άνθρωπο από τον Θεοδωράκη και πολύ μεγαλύτερο καλλιτέχνη από το Ληναίο. Όσο για τις ευχαριστίες σας στον ΣΥΝ, εδώ μειδιούν πολλά στόματα, άλλωστε αποδείξατε την ευγνωμοσύνη σας με την παρέμβαση σας, ώστε να αφεθούν ελεύθερα τα τέκνα του Κουράκη με τις μολότοφ, ανά χείρας.

Όσο για το κείμενο παρέμβαση σας, αναφορικά με τα επεισόδια που έγιναν στην Αθήνα, μετά τη δήθεν καταστροφή φωτοτυπιών του κορανίου από αστυνομικό (θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος λαθρομετανάστης, συνελήφθη πριν μερικές ημέρες για ληστεία…….)

...Εντύπωση μου προκαλεί η σιωπή της εκκλησίας.
Ανέμενα πως ο Αρχιεπίσκοπός μας θα τοποθετούνταν.
Όπως εξάλλου είχε τοποθετηθεί και παλιότερα υπέρ των μουσουλμάνων στο ζήτημα των σκίτσων της Δανίας. Εντύπωση επίσης μου κάνει και η σιωπή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος γνωρίζει εξαιρετικά καλά τον αραβικό κόσμο. Εξάλλου για να μην είμαστε επιλήσμονες οι αγαστές σχέσεις Ελλάδας – Αραβίας οφείλονται στον Κάρολο Παπούλια. Προσμένω την παρέμβασή του....

...Αδυνατώ τέλος να αντιληφθώ για ποιο λόγο ουδείς κατανοεί ότι οι διαστάσεις που μπορεί να λάβει το ζήτημα είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά πραγματικά πιστεύω πως εάν το ενδεχόμενο να ζωστεί με εκρηκτικά κάποιος φονταμενταλιστής μουσουλμάνος και να εμφανιστεί στο Σύνταγμα ήταν απολύτως απίθανο μέχρι την Πέμπτη, από την Παρασκευή και μετά έπαψε να είναι απολύτως απίθανο. Είναι καλό να θυμόμαστε πως ο φονταμενταλισμός των μουσουλμάνων (διότι υπάρχει και ο φονταμενταλισμός των προτεσταντών, των καθολικών κ.α.)είναι αποκλειστική ευθύνη της Δύσης. Και βεβαίως μην περνάει από το νου της πολιτικής ηγεσίας μας ότι το θέμα θα λυθεί εάν απελάσουν όλους τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες! Το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, θα το πούμε για άλλη μια φορά, δεν ανήκει στην ατζέντα του μεταναστευτικού. Το γεγονός ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ελλάδας το 2004 δεν υπήρξε κανένα κρούσμα δεν οφείλεται στις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στην Νατοϊκή ομπρέλα, αλλά στις αγαστές σχέσεις της Ελλάδας με τον αραβικό κόσμο. Ακόμα και ο πιο φανατικός φονταμενταλιστής δεν είχε κανένα λόγο να χτυπήσει μια χώρα που έχει ιστορικούς δεσμούς με την πλειονότητα των μουσουλμανικών χωρών. Εάν χάσουμε αυτή τη σχέση, το πλήγμα θα είναι ισχυρότατο. Θα είναι δε ισχυρό το πλήγμα ακόμα και στην οικονομία της Ελλάδας.

Τι μας λέτε "κυρία" μεταναστολάγνα.... ξεκινάτε κάνοντας υποδείξεις στον Αρχιεπίσκοπο της Ελλάδας (και καλά αυτόν το έχετε υπόδουλο με την εκκλησιαστική περιουσία, οπαδό του ΠΑΣΟΚΟΚΙΣΤΑΝ αλλά και συνένοχο στο έγκλημα του ανεθνισμού) και συνεχίζετε στον ίδιο, απαράλλαχτα θρασύ τόνο και στον Πρώτο πολίτη αυτής της χώρας; Δε φτάνει αυτό, μας απειλείτε και από πάνω, για το τι θα συμβεί αν δε συμμορφωθούμε με τις προσταγές των προστατευομένων σας. Σας έχουμε νέα! Επειδή σας αρέσουν οι φονταμενταλιστές και τους γνωρίζετε τόσο καλά, να σας κάνουμε δώρο τη μπούργκα, να μας αδειάζετε τη γωνιά, που θα μας απειλήσετε κιόλας…….

Γράφετε ότι είσαστε ειδικός σύμβουλος σε θέματα «μη νόμιμα εισερχομένων μεταναστών και όχι λαθρομετανάστευσης». «Κυρία» μου η ελληνική γλώσσα έχει συγκεκριμένη λέξη και τη χρησιμοποιούμε, δε θα μιλούμε περιφραστικά για να ικανοποιηθείτε εσείς και οι όμοιοι σας. Νεοταξικά όντα, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ είναι και έτσι θα μείνουν μέχρι να απελαθούν, αφού βέβαια δεν καταφέρετε να τους ελληνοποιήσετε για να αποκτήσετε δεξαμενή ψήφων.

Συμπέρασμα ……. Οι Έλληνες σας πληρώνουν και οφείλετε να είστε υπηρέτης των συμφερόντων τους, αντ’ αυτού καταλαμβάνετε το σπίτι τους και το παραδίδετε στους παράνομους, που μπήκαν από τα παράθυρα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όλοι εμείς έχουμε μνήμη και εσείς, έχετε ήδη καταλάβει περίοπτη θέση στους μεταναστολάγνους προδότες αυτού του τόπου.

Απροπό μάθετε να ομιλείτε και την ελληνική γλώσσα (τώρα υποτίθεται ότι είναι ψηλός ο νούμερος......), εκτός αν σκοπεύετε να κάνετε επίσημη γλώσσα μας τα ΠΑΣΟΚοκιστανικά.



Κάτι τελευταίο, μένετε σε μία χώρα που σας επιτρέπει να τα κονομάτε από φωτογραφίες τέτοιου είδους και σας δίνει το δικαίωμα να εκφράζετε τις σκοταδιστικές σας απόψεις για τους Έλληνες, κάτι που στα κράτη και τα καθεστώτα που υπερασπίζεστε, θα σας απαγορευόταν...

7 σχόλια:

  1. ΤΟΜΕΑΣ "ΠΕΡΣΕΥΣ"

    ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00003 ] [ 2010.02.17 00:00 ]

    ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

    ΤΑ "ΕΩΣΦΟΡΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" ΤΗΣ "ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΣ ΤΟ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ" ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΟΙ Ο ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ, ΟΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΝΩΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΟΓΚΩΔΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΝΩ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ- ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ-ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (πάνω) Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ LINK (κάτω)

    http://perseus.pa-sy-a.gr/2010/02/17/00-00/pa-sy-a_perseus_2010-02-17_00-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γράφετε:

    Ναι έχετε απόλυτο «δίκιο», μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας, σημαντικά ανώτερο άνθρωπο από τον Θεοδωράκη και πολύ μεγαλύτερο καλλιτέχνη από το Ληναίο.

    ______
    Προσωπικά δεν θεωρω πως η κυρια αφροδητη η ο κάθε πολίτης ειναι κατώτερος του κάθε θεοδωράκη.
    Με κριτήρια ανώτερων κατώτερων ανθρώπων εσεις σκεφτεστέ.
    Ο θεωδωράκης με την κυρία αφροδύτη και την κάθε κυρία αφροδύτη είναι ΙΣΟΙ.
    Γιατι ΟΛΟΙ οι ανθρωποι είναι ίσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.......ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ωρα που η ιερη πατριδα μας θα κυβερνηθει απο ελληνοορθοδοξους πλησιαζει τοτε θα ησυχασουμε απο ολα τα παρασιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αυτάκι της δεν έχει ιδρώσει! Αλλά μήπως φταίει αυτή; Αν ήταν σοβαροί αυτοί που (καλώς ή κακώς) την διόρισαν, δεν θα την είχαν στείλει στο σπίτι της; Ή μήπως την διατηρούν στην θέση της για να μας θυμίζουν ότι η Ελλάδα είναι ένας απέραντος οίκος ανοχής; Πουτάνες, κίναιδοι, μοιχοί, πάσης φύσεως αλήτες και ανώμαλοι έχουν καταλάβει τα πόστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Αλ Σαλέχ υποστηρίζει η ίδια ότι είναι Ελληνίδα Μουσουλμάνα, αλλά η ηθική της παραπέμπει σε αυτή μεθυσμένης Αγγλίδας τουρίστριας που δεν υπολογίζει θεούς και δαίμονες.

    Η Αφροντίτα Αλ Σαλέχ αν και Μουσουλμάνα Συριακής καταγωγής , λέγεται, ότι είναι πολύ πιο "απελευθερωμένη" από τις γυναίκες της Δύσης.

    Αυτή η φωτογραφία είναι επίσης καταχωρημένη στο προσωπικό της άλπουμ και τη δείχνει μόνη της σε ένα δωμάτιο μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας με τουλάχιστον 4 "πεινασμένους" μετανάστες που την κοιτάζουν "κάπως".(http://www.flickr.com/photos/afroditealsalech/4616409595/)

    Μάλιστα, διακρίνεται ότι κάτω από το καλοκαιρινό κολλητό μπλουζάκι της δεν υπάρχει στηθόδεσμος, με αποτέλεσμα ένας συμπαθητικός Άραβας μουστακαλής μετανάστης να την κοιτάζει έντονα στο επίμαχο σημείο, ενώ η ίδια με "χαμόγελο που σκοτώνει" χαζεύει "κάτι" στα "χαμηλά" μπροστά σε έναν Σομαλό λαθρομετανάστη.

    Έλεος πια με την κάθε πόρνη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που θέλει να το παίξει φιλάνθρωπος!

    Σκεφτείτε ότι πήγε στο στέκι που είναι στοιβαγμένοι δεκάδες βρώμικοι λαθρομετανάστες με άγνωστο ποινικό μητρώο και χωρίς ιατρικές εξετάσεις που έχουν να δουν γυναίκα για χρόνια στο χώρο τους, χωρίς το σουτιέν της!!

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ?

    ΕΛΕΟΣ!!

    Μπράβο στον H-O που με τη θεματολογία του μας ανοίγει τα μάτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή