Powered By Blogger

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Δε βαρέθηκες να πολεμάς, εμένα τον Έλληνα αδερφό σου;

Λέμε και ξαναλέμε τα ίδια πράγματα, για τους αλλοδαπούς και τους λαθρομετανάστες.... Πάντα εσύ, είσαι απέναντι και μόλις εχθές, μου είπες πως χάνω το δίκιο μου με το πάθος που το διεκδικώ! Μια που έχω δίκιο, γιατί ΠΟΤΕ δεν έχεις βρει κάτι καλό να πεις; Ίσως, αν το είχες κάνει, να μην σου μιλούσα ως Ταλιμπάν όπως υποστηρίζεις, αλλά να βρίσκαμε μία δίοδο επικοινωνίας. Μέχρι τώρα δεν έχεις βρει μια αιτιολογία αποδεικτέα, να καταρρίψει τους ισχυρισμούς μου.

Σου λέω πως ασθένειες όπως η χολέρα, η φυματίωση, η ψωρίαση και η λύσσα έχουν επανέλθει και μαστίζουν τη χώρα μας, το ίδιο λέει και το Διεθνές Ινστιτούτο Λοιμωδών Νοσημάτων. Σου λέω πως ο HIV είναι σε έξαρση μαζί με τη σύφιλη, τη βλεννόρροια και την ηπατίτιδα, το ίδιο λέει και η έκθεση του πανεπιστημίου Αθηνών. Σου λέω πως περιμένω στις ατελείωτες ουρές για ώρες όταν πρέπει να πάω το παιδί στο νοσοκομείο, γιατί είναι γεμάτο αλλοδαπούς και από μένα ζητάνε να πληρώσω τα πάντα, αλλά αυτοί δικαιούνται δωρεάν υγεία με χαρτί απορίας, το ίδιο λένε και τα ασφαλιστικά ταμεία. Σου λέω ότι το ίδιο και απαράλλαχτο πρόβλημα είχα και εγώ όταν πήγα για να κάνω εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο. Σου λέω ότι δεν αντέχω να πληρώνω άλλο για να έχει το παιδί μου, δωρεάν παιδεία αλλά να μένει αμόρφωτο γιατί πρέπει η δασκάλα του να προσπαθεί με νύχια και δόντια να μάθει τα παιδιά των μεταναστών γράμματα, το ίδιο λένε και έρευνες που έχουν γίνει. Σου λέω πως δε μπορώ να κυκλοφορήσω στο κέντρο της Αθήνας γιατί φοβάμαι μη μου επιτεθούν, άλλωστε το ίδιο ούρλιαζε και η κοπέλα που τη βιάσανε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας οι Αφγανοί. Σου λέω ότι δεν μπορώ να πάω πουθενά να ψωνίσω, γιατί πατάω πάνω στα πεζοδρόμια τις πραμάτειες τους, άλλωστε το ίδιο λένε και τα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών, ότι το κράτος χάνει το χρόνο 4 δις ευρώ. Σου λέω πως όλο και περισσότερο πληθαίνουν οι φωνές που μιλάνε για τζαμιά και τεμένη στην Αθήνα, άλλωστε τα επίσημα στοιχεία λένε πως το 40% του συνόλου των μεταναστών της Αττικής βρίσκεται στην Αθήνα όπου το 19% του πληθυσμού της είναι μετανάστες.

Με λες φασίστρια γιατί έχεις πρόβλημα στον τρόπο που τα λέω, αλλά δεν αναλογίζεσαι τι λες εσύ και με κάνεις έξαλλη. Με λες ρατσίστρια και ότι δε συζητώ. Τι να συζητήσω; Για τους αριθμούς που δε μπορείτε να καταρρίψετε, για την άθλια εικόνα της χώρας που δε μπορείτε να αρνηθείτε, για το βιασμό της Ελλάδας που είναι υπαρκτός ή μήπως για την ίδια τη ζοφερή πραγματικότητα που ζω κάθε μέρα και δε θέλετε να τη δεχτείτε.

Μου λες να αποκτήσω ανθρωπιά….. Ας κλαψουρίσω και εγώ μαζί σας, για τη δεύτερη γενιά μεταναστών, που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια αλλά την υπηκοότητα των πατεράδων τους και ας ξεχάσω να κλαίω με λυγμούς γιατί οι πραγματικοί έλληνες ομογενείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ κι ας καλούνται συνεχώς να ξελασπώσουν την Ελλάδα, διεθνώς. Να κλαψουρίζω γιατί οι δόλιοι λαθρομετανάστες τραβάνε τα πάνδεινα για να μπούνε στην Ελλάδα αλλά να σηκώνω τους ώμους αδιάφορα γιατί μία Ελληνίδα μάνα 5 παιδιών επιχείρησε να σκοτώσει τα παιδιά της και να αυτοκτονήσει από την οικονομική ανέχεια. Να κλαψουρίζω μαζί με τη λαοπρόβλητη τσιτσιδωμένη Αλ Σαλέχ γιατί δεν έχουν αθλητικές εγκαταστάσεις οι λαθρομετανάστες και να ξεχνάω να της ρίξω μία μούντζα γιατί δεν είχε η κυβέρνηση τα χρήματα για να μην κλείσει η στέγη φιλοξενίας νέων στο Βόλο, με αποτέλεσμα να αυτοκτονήσει ένα 17χρονο παλικάρι από πολύτεκνη οικογένεια, άριστος μαθητής και ελπίδα της Ελλάδας.

Συγνώμη που δε μπορώ να συμμεριστώ την «ανθρωπιά» σας και το όψιμο ενδιαφέρον σας για τους μετανάστες και τους αλλοδαπούς, αλλά βλέπεις μόλις εχθές πετάξανε έξω τη βαφτισιμιά μου από το δημοτικό παιδικό σταθμό, για να μπουν τα παιδιά των μεταναστών, που έχουν λιγότερα έσοδα, από τη μητέρα της, που καθαρίζει τουαλέτες σχολείων για να ζήσει το παιδί της και είναι άγαμη μητέρα.

Εσύ «καίγεσαι» να γίνουν «έλληνες» και να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, εγώ όμως "καίγομαι" για τη σαρία, για τους φονταμενταλιστές που με απειλεί η Αλ Σαλέχ, αν δε γίνουν "έλληνες" οι προστατευόμενοι της και για τους ανθέλληνες καθηγητές που παραβιάζουν το άρθρο 16 του Συντάγματος και έχουν κατακλίσει τα πανεπιστήμια της χώρας.

Έξαλλη με κάνεις, τρελή στην κυριολεξία και κάθε φορά πιο φανατισμένη εναντίον του εξαμβλωματικού νομοσχεδίου. Βλέπεις, Έλληνας μπορεί να υποστηρίζω πως γεννιέσαι και δε γίνεσαι αλλά δέχομαι και τα φωτεινά παραδείγματα του πρωθυπουργού της Αυστραλίας που έβαλε στον πάγκο των αζήτητων τα Σκόπια και είναι καλύτερος πρεσβευτής των δικαιωμάτων μας από ότι ο Παπανδρέου.

Μια φορά πάντως, ξενοφοβικός δε γεννιέσαι, ΓΙΝΕΣΑΙ, όταν καταπατώνται τα δικαιώματα σου μέσα στη χώρα σου.

Τελικά είναι πιο εύκολο να είσαι εφιάλτης από το να είσαι Λεωνίδας και να φυλάς Θερμοπύλες

16 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ......ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ...ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΤΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ......ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ....ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ.....ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς το Blog σας

    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τέτοιους εθνικούς μειοδότες,μήν περιμένουμε καλύτερες ημέρες.Ο χειμώνας κάποτε θα περάσει,το καλοκαίρι θα ξανάρθει.
    Οι ΄Ελληνες δυστυχώς πάσχουν από βαρύτατη μορφή ΑΜΝΗΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νεκρός δε γεννιέσαι, γίνεσαι.
    Βιασμένος δε γεννιέσαι, γίνεσαι.
    Απελπισμένος δε γεννιέσαι, γίνεσαι.
    Έλληνας δεν γίνεσαι, γεννιέσαι.

    Αλλά αφού οι σύγχρονοι προοδευτικοί δεν θεωρούν κάτι το ιδιαίτερο το να είναι κάποιος Έλληνας, γιατί προσπαθούν να υποβιβάσουν τους μετανάστες στο ποταπό αυτό επίπεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ καλο!Οσο για εναν ανωνυμο που κατι ψελλισε περι ενσωματωσης,θα μας πει και ποσοι χωρανε στην Ελλαδα;Ηδη εχουν φτασει το 20% επι του πληθυσμου και σχεδον το 40% στην Αττικη.Να ανησυχουμε ή αντεχει κι αλλους η καμπουρα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω μιλήσει με πολλούς υποστηρικτές της ενσωμάτωσης και έχουν όλοι κάποια κοινά.
    1) Δεν έχουν επιχειρήματα πέρα των ψευτοανθρωπιστικών μυξοκλαμάτων. Εγώ λέω να γίνουν πρώτα ανθρωπιστές προς τους αδελφούς τους συνέλληνες.
    2) Λένε όλοι τα ίδια παράλογα ψέμματα. Πως βελτιώσαν το βιωτικό μας επίπεδο αφού αυξήθηκε η ανεργία, τα ποσοστά φτώχειας και η εγκληματικότητα; Ζείς σε άλλη χώρα ή είσαι γιος μεγαλοεργολάβου; Ναι για αυτούς βελτιώθηκε το βιωτικό επίπεδο αφού από πάμπλουτοι γίναν ζάμπλουτοι.
    3) Όταν δεν μπορούν να μιλήσουν πια από την σωρεία επιχειρημάτων και την αλήθεια των λεγομένων αρχίζουν την καραμέλα του φασίστα.

    Έχω αρχίσει και τους βαριέμαι ειλικρινά. Μα όλοι ίδιοι βγαίνουν από τα γραφεία στρατολόγησης; Καμμία προσωπικότητα; Καθόλου μυαλό για σκέψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σου έστειλα ένα e-mail.
    Το έλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχω κοιτάξει e mail, θα το δω αμέσως. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την καθυστέρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι απαραίτητο η Ν.Δ. και το ΛΑ.Ο.Σ να ξεσηκώσουν τον κόσμο και να βγούν στον δρόμο να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους ενάντια στην παράνομη και ανήθικη ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών. Με ανταλλαγές σχολίων σε blοg ή σε άλλους διαδικτυακούς τόπους δεν αλλάζει τίποτα.
    Προσωπικά με λυπεί το ότι ο κος Σαμαράς λέει ότι θα καταργήσει την "ιθαγένεια" όταν έρθει στην Κυβέρνηση. Τι θα γίνει για τους ήδη "ιθαγενοποιημένους";;; ή τα παιδιά τους;;;
    Πως θα τους πάρει πίσω κάτι που θα έχει την σφραγίδα του Ελληνικού κράτους;; Κάτι που θα το έχουν ψηφίσει 160 από τους 300 (δεν εννοώ του Λεωνίδα όποως καταλάβατε)
    Μου θυμίζει κάτι από σκάνδαλο χρηματιστηρίου που ο τέως αρχηγός της Ν.Δ. και Πρωθυπουργός αυτής της δύσμοιρης χώρας έλεγε ότι θα ρίξει άπλετο φως και θα τιμωρήσει όσους εμπλέκονται.
    Αποτέλεσμα, να έχουν εκδόσει απαλλακτικό για την "Ακρόπολις" .... αρνούμαι να μασήσω κουτόχορτο.
    Πολιτικά ανήκω σε αυτό που χρακτηρίζεται από πολλούς ως Λαϊκή Δεξιά, ωστόσο είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ έχω οικογένεια και δεν έχει κανένας πολιτικάντης το δικαίωμα να με κοροϊδέψει τάζοντάς μου, προκειμένου να ψαρέψει την ψήφο μου για να βγει στην εξουσία και να κάνει ό,τι του έχουν υποδείξει κέντρα ή παρατηρητήρια που υπηρετεί.
    Δηλαδή να με μειώσει εθνικά πνευματικά και ηθικά.
    Ο κόσμος της Ν.Δ. έδωσε ένα μηνυμα ξεκάθαρο στον κο Σαμαρά ο οποίος φοβάμαι κρύβεται πίσω από τους τύπους και δεν παλεύει για την ουσία.
    Δεν πρέπει να χάσει αυτή την ευκαιρία ο κος Σαμαράς να αναδειχτεί και να γίνει ηγέτης Ελλήνων κι όχι γιουσουφάκι του κατεστημένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα κόμματα είναι κατακλυσμένα από νεοταξίτες. Πράκτορες είναι οι περισσότεροι και όχι Έλληνες βουλευτές. Μην ψάχνετε να βρείτε λογική σε αυτά που λένε. Δεν υπάρχει.
    Αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσε να κυβερνήσει ο Καραμανλής. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα με πράκτορες στο κοινοβούλιο.
    Δείτε τι γίνεται τώρα. Ο ΓΑΠ είναι πρωθυπουργός αλλά το κυριότερο είναι ότι είναι Υπ.Εξ. και επομένως προϊστάμενος των πρεσβειών. Ο Χρυσοχοϊδης είναι Προ.Πο και εντάσσει την ΕΥΠ στο Προ.Πο.
    Με λίγα λόγια μας ελέγχουν 100%. Όλες οι πληροφορίες ελέγχονται στην Ελλάδα από τους νεοταξίτες.

    http://stravon.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι τουλάχιστον αστείο και αφελές, αν όχι ένδειξη ασχετοσύνης και μαζοποίησης, το να νομίζει κανείς ότι είναι ποτέ δυνατόν να ενσωματοθούν οι συγκεκριμένοι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα και αυτό για δυο απλούστατους λόγους:
    1) Οι μουσουλμάνοι μετανάστες και όσοι προέρχονται γενικότερα από τον Αραβοϊσλαμικό κόσμο, σύμφωνα με τις στατιστιές, έχουν την τάση να δημιουργούν γκέτο στην χώρα υποδοχής. Σε περίπτωση που γνωρίσουν κάποιο άτομο άλλης θρησκείας, θα πρέπει σύμφωνα με την Σαρία να το εξισλαμίσουν, ειδικά αν είναι Σιϊτες (Ιράν, κτλ). Τέτοιοι όμως υπάρχουν ακόμα και στους Σουνίτες που είναι πιο liberal. Οι Τούρκοι είναι Σουνίτες. Ορισμένοι Τούρκοι ορισμένοι Τούρκοι εξστρεμιστές-Ισλαμιστές. Σύμφωνα με τον καθηγητή κοινωνιολογίας Νεοκλή Σαρρή και βάσει στατιστικής έρευνας που διεξήγαγε, οι αραβοϊσλαμιστές και ειδικά οι Τούρκοι έχουν την νοοτροπία του Ανατολίτικου Δεσποτισμού. Κάποιος Τούρκος πολιτικός του είπε "η Ελλάδα και η Τουρκία είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι και τον ρόλο της γυναίκας τον παίζει φυσικά η Ελλάδα". Όπως βρήκε σε έρευνα του ο Σαρρής, 80% των γυναικών τρώνε ξύλο από τον άντρα τους στην Τουρκία. Επομένως αυτό τα λκέει όλα. Είναι αυτό που λέει ο Αμερικανός ψυχολόγος Wayne Dyer "toxic relationships". Στις τοξικές σχέσεις ο ένας έχει το πάνω χέρι (Άνδρας/Τουρκία) και οάλλος το κάτω..δεν χρειάζεται να συνεχίσω, καταλάβατε. Έτσι σκέπτονται οι Τούρκοι και προφανώ το ιδιο και χειρότερα οι Σιΐτες Ταλιμπάν κι μουτζαχεντίν από Ιράν, Αφγανιστάν, και άλλα μέρη της Κ. Ασίας
    Μένω 15 χρόνια στην Αμερική και μάλλιστα σε μια γειτονιά της ΝΥ που είναι καλή περιοχή, αλλά όχι πολύ μακριά από ένα γκέτο Πακιστανών, Μπαγκλαντεσιανών,κ.α. και ξέρω "only too well", όπω λέμε και εδώ.

    2) Μετανάστες από τον Αίμο, όπως Αλβανοί, ορισμένοι Βούλγαροι, Σκοπιανοί, και άλλοι είναι εχθρικά προσκείμενοι με την Ελλάδα. Ξέρετε πόσα βίντεο υπάρχουν στο Ίντερνετ που βρίζουν την Ελλάδα ακόμα και σε άπταιστα ελληνικά; Ναι, διότι απλούστατα τα περισσότερα από αυτά τα μηνύματα τα γράφουν από την Ελλάδα! Εκεί που τρώνε εκεί χεζ.... δηλαδή! Και αυτό είναι πολύ άδικο. Καμά χώρα δεν θα το συγχωρούσε αυτό. Ποιοι είναι λοιπόν ο ξενοφοβικοί; Η Ελλάδα έχει πρόβλημα ξενομανίας και όχι ξενοφοβίας. Το να αντιδρούμε στον ανθελληνισμό και την παρακμή της χώρας μας είναι υγειής αντίδραση και συμβαίνει με όλες τισ χώρες του κόσμου. ΑΝ κάποιος ξένος υποστηρίξει την πατρίδα του οι θολοκουλτουριάρηδες γρεκύλοι θα το θεωρήσουν φυσιολογικό. Αν ένας Έλληνας κάνει το ίδιο θα τον χαρακτηρισουν φασίστα και ρατσιστή. Και όχι οι ξένοι, αλλά οι πουλημένοι γρεκύλοι! Και αυτό επειδή τους το επιβάλει η κομματική τους γραμμή!
    Δεν είναι δυνατόν να βάζουμε τον Μαρξ πάνω από τον Διονύσιο Σολωμό. Ή καλύτερα πάνω από την εθνική μας επιβίωση.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pros ton anonimo pou mas leei pos den kundineyoume apo tou glukitatous autous alodapous :eimai kai egw prosfigas otan oi vromotouranomogoloi kaigan thn patrida mou kapioi sto dromo pros th sotiria, mas petagan sth thalassa den tha xanagino prosfigas,poio viotiko epipedo mou ftiaxan?ayto tis anergias mou re anegefele h ths anergieas tou patera mou.den tous efere o ellinikos laos edo sinepos kanenas logos gia ekmetaleysi,kathe alo xero polous apo emas pou tous dosan filanthropia kai gia antalagma piran klepsia fono viasmo,kai giati na ensomatothoun sthn dikimas koinonia thelis na me filoxenisis spitisou gia merika mhnakia kai m ata na sou zitiso sinidioktisia gia kati pou apoktithike me laikous agones kai AIMA terma ta astiakia dietnistoulides to telos sas erxete lamogia psefto vlaxodianooumenoi.h ellas zei den xexna tous prodotes tous krema.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειναι σοβαρο,θανασιμο λαθος να απευθυνεσαι στον εχθρο με γλοιωδη δεξιουλικο τροπο, και να του ζητας να σε καταλαβει, να σε νιωσει να σε δικαιωσει, να σε συμπαθησει να σε αγαπησει...
    εχθρος ειναι η κοκκινη πανουκλα, ο καρκινος της αριστερας και προοδου, που συμμαχισε με τους ξενους λαθροεποικιστες-εισβολεις, με σκοπο την απολυτη εξαφανιση του ελληνικου εθνους εκ των ενδων και την ολοκληρωτικη εξοντωση του ελληνικου λαου.
    επιτελους αποδεχτειτε την αληθεια και την πραγματικοτητα και μην εχετε ψευτικες ελπιδες οτι θα συγκινησετε τον εχθρο, θα τον συνετισετε θα του βαλετε μυαλο και θα αναστειλει τα σχεδια της εξοντωσης μας, επειδη θα μας λυπηθει και θα πειστει για τα δικαια μας...
    λυσσασμενο ιερο μισος κατα τον αριστεριστων μαρξιστοφιλελευθερων πλουτοκρατων εξουσιαστων που σκοτωνουν τη πατριδα μας και τον λαο μας!!!!
    μη φοβαστε αν σας πουν φασιστες ναζι ρατσιστες ακροδεξιους.
    τιμη μας και καμαρι μας.
    εξοντωστε τον εχθρο με καθε μεσον και καθε τροπο,πριν μας εξοντωσει αυτος.
    δεν ειναι ελληνες οι αριστεροι και ουτε μπορουν ποτε να γινουν, ειναι γενιτσαροι, ειναι χειροτεροι εχθροι απο σκοπιανους τουρκαλβανους και τουρκους μαζι.
    το μισος τους εναντιον καθε τι εθνικου και ελληνικου ειναι αβυσσαλεο.
    ειναι το μισος και η εμπαθεια του ηττημενου του εξευτελισμενου, ειναι το συμπλεγμα της ηττας που εχουν απο τον μπολσεβικοπολεμο και την ηττα τους απτον ελληνικο λαο στο γραμμο βιτσι το 49.
    και λιγη αξιοπρεπεια, ιδεολογικη και θεωρητικη καταρτηση και πολιτικη παιδεια δεν βλαπτει σφαλιαροφαγοι χριστιανοδεξιουληδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια για το άρθρο. Τέλειο.
    Αριστερίζοντα μαϊμούνια δεν τα σχολιάζω.
    e-ego

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. APSOGO KEIMENO
    KAI EYSTOXA SXOLEIA APO TOYS ELLHNES

    POTE 8A KANEI 3ASTERIA ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή