Powered By Blogger

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Από τη Χούντα του ΠΑΣΟΚ στη ΓΑΔΑ

Αυτή είναι μία απλή παράθεση κάποιων γεγονότων, που έλαβαν χώρα εχθές, μέσα στην πρωτεύουσα μίας Δημοκρατικής(;) χώρας , όπου υποτίθεται ότι υπάρχει σεβασμός στον Έλληνα νομοταγή πολίτη και προστασία στη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα. Προσωπικά, θεωρώ, ότι βγήκα κερδισμένη και πολύ πλούσια από τη χθεσινή ημέρα. Είναι αφάνταστα ικανοποιητικό, να ανακαλύπτει κάποιος πράγματα, τα οποία πρέσβευε αλλά δεν είχε ίδια εμπειρία….. Ας πάρουμε λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή!

Κέντρο Αθήνας 2,00 μ.μ
Ημέρα γενικής απεργίας και ελάχιστα μέσα μαζικής μεταφοράς λειτουργούν. Μας αποβιβάζουν στις στήλες του Ολυμπίου Διός και με τα πόδια ξεκινάω για να φτάσω κοντά στην Ομόνοια, που είναι χώρος συνάντησης για το επαγγελματικό μου ραντεβού. Περνώντας από το Σύνταγμα και την ώρα που φτάνουν οι πρώτες ομάδες που διαδηλώνουν, ακούω θορύβους από σπασίματα και κοιτώντας στη συμβολή της Σταδίου με την πλατεία, βλέπω για άλλη μία φορά κουκουλοφόρους να πετάνε πέτρες στην αστυνομία!!! Με ταχύτητα αστραπής οι ομαδούλες των παρακρατικών και αναρχικών ανεβαίνουν στο πάνω μέρος και βρίσκονται απέναντι από τον άγνωστο στρατιώτη, έξω από το ξενοδοχείο Grand Bretagne.

Μένω άναυδη, βλέποντας τους να κρατάνε αξίνες, δίχαλα σφυριά και να ξηλώνουνε, στην κυριολεξία, μάρμαρα, κομμάτια ασφάλτου και πεζοδρόμια. Γεμίζανε τα σακίδια που βρίσκονταν στις πλάτες τους και ακολούθως με τα πολεμοφόδια ανά χείρας, τα εκτοξεύανε βροχή προς τους αστυνομικούς που προσπαθούσανε μάταια να προστατευθούν. Άλλες ομαδούλες με full face και κράνη, πετάνε μολότοφ. Μόλις οι αστυνομικοί σπεύδουνε να τους απωθήσουνε, αυτόματα η περιφρούρηση των μπλοκ του ΠΑΜΕ, ΤΩΝ οικολόγων και του ΣΥΝ, ανοίγανε τα κοντάρια και τους ενσωματώνανε στον πυρήνα των διαδηλωτών. Αυτόματα 3-4 διαδηλωτές απόσπονταν από τα μπλοκ, πήγαιναν σε απόσταση αναπνοής από τους αστυνομικούς, τόσο που σχεδόν τα πρόσωπα τους αγγίζανε το ένα το άλλο και ούρλιαζαν βρισιές για τις μανάδες, τις αδερφές και τις γυναίκες τους. Τους αποκαλούσαν αδερφές και τους έλεγαν ότι γ………… Όσοι κρατούσαν ντουντούκες, εν χωρώ, δίνανε το σύνθημα «Έξω οι μπάτσοι από την πορεία»

Σε όλο το μήκος της Πανεπιστημίου, ότι τραπεζάκι και καρέκλα βρισκότανε στην εξωτερική μεριά των καταστημάτων, μαζί με τις ζαρντινιέρες, έχουν σπάσει και έχουν αποκολληθεί τα σιδερένια μέρη τους, τα οποία πετιούνται με μίσος και μανία προς την Αστυνομία και φυσικά προς το κεφάλι κάθε περαστικού που βρίσκεται μπροστά τους. Τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη και η ατμόσφαιρα είναι πνιγηρή! Κάδοι αναποδογυρίζονται και οι πρώτες φωτιές μπαίνουν. Τα συνεργία των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων μαγνητοσκοπούν με πάθος τις σκηνές βίας και απόλυτης αναρχίας.

Τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι, το δέρμα μου τσούζει και ο λαιμός μου έχει ξεραθεί, σχεδόν δε μπορώ να αναπνεύσω. Περνάω πίσω από μία διμοιρία των ματ και εκείνη ακριβώς τη στιγμή σκάνε πάνω μου και γύρω μου, κομμάτια από μάρμαρο. Σηκώνω τα χέρια μου για να καλύψω το κεφάλι μου και εκείνη ακριβώς τη στιγμή, νοιώθω ένα χέρι να με τραβάει και μία ασπίδα προστατεύει το δικό μου κεφάλι και αφήνει ακάλυπτο το σώμα ενός «μπάτσου - γουρουνιού», που δέχεται τα μάρμαρα αδιαμαρτύρητα για να με προστατεύσει! Ψελλίζω ένα ευχαριστώ και χώνομαι σε ένα παρακείμενο στενό, μένω για λίγα λεπτά εκεί μέχρι να περάσουν τα παρακρατικά και αναρχικά αληταριά.

Στο ύψος της Πανεπιστημίου και Εμμανουήλ Μπενάκη, βλέπω το πρώτο λεηλατημένο κατάστημα…… Ο κόσμος κοιτάει σαστισμένος και οι ευνοούμενοι του Χρυσοχοίδη αδειάζουν το μαγαζί. Κοιτάζω με απόγνωση την αστυνομία και ένας μου φωνάζει με δύναμη «Αυτή είναι η δημοκρατία μας, δε μας αφήνουν να προστατεύσουμε τους πολίτες» Μένω με το στόμα ανοιχτό από το θάρρος του αστυνομικού, ο οποίος πηγαινοέρχεται, ελέγχει τους άνδρες τους και είναι φανερή η οργή αλλά και η αδυναμία του, μπροστά στις άνωθεν εντολές!

Άγιος Παντελεήμονας 5,00 μ.μ
Μετά από μία ημέρα, ασφυκτικά γεμάτη από δακρυγόνα και καπνογόνα, «μπουκωμένη» και με τα μάτια και το λαιμό μου, ακόμα να τσούζουν, πίνουμε καφεδάκι με φίλους, στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, σε παρακείμενη καφετέρια. Μερικά λεπτά αργότερα, λίγα ακόμα παιδιά από τη γειτονιά προστίθενται στην παρέα μας. Είναι φίλοι και μέρες πριν έχουν ζητήσει την παρουσία μας, στη διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι κάτοικοι για τις απαράδεκτες συνθήκες της ζωής τους. Είναι μία εκδήλωση νόμιμη και μάλιστα με την άδεια της αστυνομίας.

Την ώρα που χαλαρώνουμε, οι γνωστοί-άγνωστοι αγαπημένοι και προστατευόμενοι του Χρυσοχοίδη, περνάνε ανενόχλητοι και μας φωτογραφίζουν. Εμείς γελάμε, άλλωστε δεν έχουμε τίποτα απολύτως να κρύψουμε. Είμαστε Έλληνες, φορολογούμενοι πολίτες και λανθασμένα πιστεύουμε, πως το κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ να μας προστατεύει.

Η παρέα μας αυξάνεται και για να μη δημιουργούμε πρόβλημα, στους επαγγελματίες με το χώρο που πιάνουμε, μεταφερόμαστε στα σκαλιά της εκκλησίας, όπου και συνεχίζουμε τα ανέκδοτα, τα γέλια και τα πειράγματα. Είναι 6,00 μ.μ και είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι από τις ελάχιστες φορές, που στην παρέα, έχουμε αντιπροσώπους από όλα τα ΝΟΜΙΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΦΟΡΕΙΣ. Μία παλέτα απόψεων και ιδεολογιών, συντάσσετε κάτω από μία κοινή αγάπη ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ, το ΔΗΚΚΙ, τη Χ.Α, τη Δημοκρατική Αναγέννηση, το ΛΑΟΣ, τους Ανένταχτους, το ΣΤΟΧΟ, την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας μέχρι τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πλήθος κατοίκων έχει βγει στα μπαλκόνια και μοιράζεται το γέλιο, τον ήλιο και τη χαρούμενη ατμόσφαιρα. Τα παιδάκια παίζουν, μία χαριτωμένη ξανθούλα κάνει πατίνια, υπό την επίβλεψη του μπαμπά της. Οι πρώτοι πιστοί προσέρχονται για τη λειτουργία και μας χαιρετάνε, καθώς ανεβαίνουνε τα σκαλιά. Οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι που δυσκολεύονται να ανέβουν τα λίγα σκαλιά, που τους χωρίζει από τον ιερό χώρο του Ναού. Όλοι μας κοιτάνε, μας ρωτάνε για τη συγκέντρωση και μας λένε πως σε λίγο θα είναι μαζί μας στην πλατεία Αμερικής.

Είμαι καθισμένη, στα πρώτα σκαλιά μαζί με δύο-τρία άτομα από την παρέα και συζητάμε για την οικονομική κατάσταση και την προκλητική εικόνα στο Γερμανικό περιοδικό FOCUS, όταν τέσσερις ένστολοι αστυνομικοί μας πλησιάζουν. Μας κάνουν νόημα να κατέβουμε για να τους μιλήσουμε. Μας ρωτάνε «που θα πάμε μετά από την εκκλησία». Τους απαντάμε στη συγκέντρωση στην πλατεία Αμερικής και επιστρέφουμε στις θέσεις και στην παρέα μας. Στα επόμενα πέντε λεπτά καταφτάνουν και μας περικυκλώνουν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.



Σε δευτερόλεπτα μας έχουν αποκλείσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Είμαι ακόμα καθισμένη και κοιτάω με απορία τους αστυνομικούς…… Ο επικεφαλής στην κυριολεξία «γαυγίζει» και ουρλιάζει στους εξίσου απορημένους αστυνομικούς, «να μην αφήσουν κανένα να ξεφύγει». Αναρωτιέμαι αν είμαι εγκληματίας ή αν εν αγνοία μου, έχω διαπράξει κανένα σοβαρό αδίκημα. Ο κόσμος κατεβαίνει στο δρόμο, αφήνει τα μπαλκόνια και έρχεται εκεί μαζί μας. Προσπαθούν να διαπεράσουν την αλυσίδα των ΜΑΤ και να έρθουν δίπλα μας. Ο επικεφαλής για άλλη μία φορά ουρλιάζει «Μην αφήνετε κανένα να μπει, μην αφήνετε κανένα να βγει» Το πλήθος αδημονεί και φωνάζει προς πάσα κατεύθυνση «ντροπή», «αίσχος», «αφήστε τα παιδιά». Στριμώχνεται όλο και περισσότερο στα πεζοδρόμια, κλείνει τους γύρω δρόμους και πιέζει ασφυκτικά τα ΜΑΤ.

Μπροστά μου ακριβώς και σε απόσταση αναπνοής, βλέπω τους αστυνομικούς να κατεβάζουν το κεφάλι, να κουνιούνται ανήσυχα και να κοιτάζουν κάτω. Αισθάνονται αμήχανα ….. Τους κάνω νόημα, με τα μάτια πως δεν πειράζει….. και χαμογελώ! Μας είναι γνωστές οι πρακτικές της χούντας του ΠΑΣΟΚ. Σαν ΟΝΝΕΔίτισα, τις έζησα στο πετσί μου από το 81 μέχρι το 90. Μας προπηλακίζανε, μας δέρνανε, μας πηγαίνανε αυτόφωρα και μας πυροβολούσανε όπως στην Καλαμάτα. Ξέρουμε πως δε φταίνε οι απλοί αστυνομικοί και πως λογοδοτούνε. Το πλήθος έχει αγριέψει και φωνάζει. Πιέζει και σπρώχνει. Ένας από τα ΜΑΤ κρατάει ΜΟΤΟΡΟΛΑ και ρωτάει «ωραία τους αποκλείσαμε, τώρα τι να τους κάνουμε;» ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ «Να τους προσαγάγετε»

Κοιτιόμαστε με απορία, οι αστυνομικοί είναι ακόμα πιο αμήχανοι και ανήσυχοι. Έχουν αρχίσει και ρωτάνε δυνατά «με ποια κατηγορία», «για ποιο λόγο», «δεν υπάρχει νομιμότητα», «δεν είναι σύννομο», «είναι παράνομο» Ο κόσμος αγριεύει και αρχίζει να σπρώχνει με δύναμη. Ο επικεφαλής ουρλιάζει στη ΜΟΤΟΡΟΛΑ, να του στείλουνε κλούβα και μας καταμετράει σα τα ζώα προς σφαγή. Είμαι ακόμα καθισμένη στα σκαλιά και ξεκινάω τα πρώτα τηλεφωνήματα. Σε δικηγόρους, σε κομματικά στελέχη και σε δημοσιογράφους. Ενημερώνω για την κατάσταση. Τα περισσότερα παιδιά μαζεύονται στο κεφαλόσκαλο και προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στην εκκλησία. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. Κι όμως ο παπάς έχει κλειδώσει την πόρτα του Ιερού Ναού και έχει αφήσει Έλληνες απέξω, αντιμέτωπους με την αστυνομία, χωρίς κανένα λόγο και αιτία. Σε λίγο βγαίνει ο ίδιος και ζητά από τον επικεφαλής να αποκλείσει τις εισόδους του ΝΑΟΥ, για να μην τον ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ!!!!!!!

Άλλη μία διμοιρία ΜΑΤ, παίρνει θέση και τώρα βρισκόμαστε κυριολεκτικά σε κλοιό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, καταφτάνουν περιπολικά, μοτοσικλετιστές και βαν της αστυνομίας. Οι κάτοικοι είναι έξαλλοι, ουρλιάζουν, χειρονομούν και φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας. Μια κοπέλα φωνάζει στον επικεφαλής να αφήσει μία κυρία η οποία έχει μητέρα, άρρωστη με Αλτσχάιμερ και είναι μόνη της, αλλά εκείνος την κοιτάζει με απαξίωση και της λέει να φύγει για να μη τη συλλάβει…… Τα παιδιά μαζεύονται πάλι στο κεφαλόσκαλο και τραγουδάνε μαζί με τους κατοίκους τον Εθνικό Ύμνο….. Βλέπω δυο νέες κοπέλες απέναντι μου, με δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια τους και τα ματ εξακολουθούν και κοιτάζουν χαμηλά και κουνάνε αμήχανα τα πόδια τους…. Οι πόρτες των βαν και των περιπολικών ανοίγουν και για άλλη μία φορά ο επικεφαλής ουρλιάζει «πάρτε τους». Οι αστυνομικοί δε κουνιούνται από τις θέσεις τους………. και ο επικεφαλής ξαναουρλιάζει «ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ;» Τα ΜΑΤ συνεχίζουν να κοιτάνε αμήχανα …. Ο επικεφαλής διατάζει τη διμοιρία που βρίσκεται στον εξωτερικό κλοιό να παρέμβει, μια και αυτοί που μας κοιτάνε στα μάτια δε μπορούν να μας συλλάβουν και εκείνοι έρχονται δύο-δύο για να πάρουν ένα από εμάς.

Κατάσχουν τις Ελληνικές Σημαίες που είχαμε στοιβαγμένες και δεμένες για τη συγκέντρωση. Αλλά δε θέλουμε να τους κουράσουμε, τις κουβαλάμε εμείς, άλλωστε θεωρούμε τα δικά μας χέρια, πιο κατάλληλα!!!! Μας στοιβάζουν στα βαν και στα περιπολικά, «χωρίς σπρωξίματα» κατ΄ εντολήν... Με συνοδεία μοτοσικλετιστών, σειρήνων και φάρων αναμένων, κατεβαίνουμε σε κομβόι την Αχαρνών στο αντίθετο ρεύμα και με ρυθμούς που θυμίζουν τις καταδιώξεις στην Αμερική φτάνουμε τελικά στη ΓΑΔΑ.

Χρειάστηκαν μερικές ώρες για να μας πάρουν τα στοιχεία, να μας κάνουν σωματική έρευνα και έρευνα στα πράγματα μας για να μας αφήσουν τελικά ελεύθερους, αφού δεν υπήρχε καμία απολύτως κατηγορία γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

Πρέπει να πω ότι όλοι οι αστυνομικοί ήταν ευγενικοί και αμήχανοι και με τα μάτια κατεβασμένα….. Τους ευχαριστούμε και ξέρουμε ότι κάνανε τη δουλειά τους.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον αστυνομικό που αντέδρασε και είπε ότι είναι παράνομη αυτή η ενέργεια. Τους αστυνομικούς που δεν κινηθήκανε για να μας συλλάβουν. Τον αστυνομικό που κοίταξε αλλού για να «φύγει» ένας ανήλικος. Την αστυνομικό που με το ζόρι, γύρισε τη ματιά της στα πράγματα μου, όταν άδειασα την τσάντα μου για να την ελέγξει. Τους αστυνομικούς που προτιμούσαν να κοιτάνε τα χαρτιά με προσήλωση όταν μας έπαιρναν τα στοιχεία αντί για τα μάτια μας. Τον αστυνομικό που μας είπε ότι προτιμούσε να είναι στη θέση μας, παρά απέναντι μας. Τον αστυνομικό που μας είπε να προσέχουμε τώρα, γιατί «αυτοί» μπορεί να μας την έχουνε στημένη!

Ευχαριστούμε παιδιά, να είσαστε πάντα καλά και ασφαλείς. Λυπάμαι που τσάμπα χάσατε την ώρα σας, όταν τη στιγμή που μας μεταφέρατε ακούγαμε μέσα στα περιπολικά. από τον ασύρματο, για συμπλοκές μεταναστών και ξυλοκόπημα Ελλήνων από Αναρχικούς.

Σημείωση προς τον προϊστάμενο του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών

Δεν πειράζει πατέρα του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, ευτυχώς έχω μάθει ότι παππάδες υπάρχουν πολλοί αλλά το έθνος χρειάζεται ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΣ και από αυτούς υπάρχουν λίγοι…. Ήμουν τυχερή, είχα ένα τέτοιο θεολόγο και έτσι έμαθα να μη δίνω σημασία στους οσφυοκάμπτες, αλλά να υπερασπίζομαι τη θρησκεία μου, που αντιστάθηκε στους Αγαρηνούς και υπερασπίστηκε τους Έλληνες.

Σημείωση προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ

Ξέρουμε ποιος έδωσε την εντολή για την παραβίαση των Συνταγματικών μας Δικαιωμάτων και αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι απλά. Κύριε Χρυσοχοίδη και κύριε Οικονόμου, απαιτούμε την παραίτηση σας!!!



60 σχόλια:

  1. Οι αστυνομικοί θα πρέπει να μάθουν ότι η υπακοή σε παράνομες εντολές είναι παράνομη πέρα από ντροπή. Όσο για τον τραγόπαπα τώρα... Ξυραφάκι, σαπουνάκι... Θυμάται ελπίζω πως γίνεται. Ντροπιάζει την Εκκλησία με την παρουσία του.
    Τελευταίοι,στο σχόλιο, οι πιο ξεφτιλισμένοι από όλους. Χρυσοχοίδης, Οικονόμου. Άμεση διπλή παραίτηση και να δικαστούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα "συντρόφισσα"!
    Δεν "ανοίγαμε φύλο" αυτή την φορά ε?
    Είπα στην Αλεξάνδρα για σένα. Δεν ξέρω από 'κει και μετά τι έγινε.
    Πιστεύω να σε δώ στην επόμενη κινητοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΦΑΣΙΣΤΕΣ'' ΤΟΥΣ ''ΝΕΟΝΑΖΙ'' ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ? ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΣΟΥ ΠΙΕΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η Ν. Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αξια κυρια σιδερη,μπραβο σας.μια πραγματικη υπεροχη ελληνιδα που δεν το βαζει κατω απο τη χουντα του πασοκ.πρεπει να υπερασπιστουμε τη πατριδα μας με καθε μεσο και να γινουμε εμποδιο στα σχεδια της νεας ταξης,η ελλας δεν χαριζεται σε κανεναν λαθρομεταναστη και ανθελληνα.αφου μισουν και πολεμουν τον ελληνισμο να φυγουν να πανε αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Χριστίνα,
    Ανήκα στην ΟΝΝΕΔ την ίδια εποχή με σας. Σήμερα ανήκω στους "κακούς" του πολιτικού συστήματος. Οχι λίγες φορές αναρρω΄τιέμαι, τι έγιναν εκείνα τα παιδιά του '81 με την Πατρίδα στην καρδιά, και όχι τα ομόλογα και τα φλερτ με τις διάφορες Ρεπούση. Χαίρομαι που ανακάλυψα μια Κυρία που δεν προσκύνησε.
    Συνεχίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελα μωρε μια χαρα κυβερνηση είναι.
    Ποτε πεφτει είπαμε.
    ξυπνατε ζως νεοδημοκρατες
    χρυση ευκαιρια να τελιωνουμε με το πασοκ πριν παρει δευτερη τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαστε στις αρχές ακόμα!! Τώρα είμαστε στον 1 κύκλο. 1980

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο κυρία Σιδέρη!!! Εἰλικρινὰ δὲν πίστευα ὅτι ὑπάρχουν ἄτομα σὰν ἐσᾶς στὴν ΝΔ. Τέτοιες Ἑλληνίδες σὰν καὶ ἐσᾶς χρειαζόμαστε, ὑπερήφανες καὶ ἀπροσκύνητες. Θέλω νὰ μεταβιβάσετε καὶ ἕνα μήνυμα πρὸς τὸν Σαμαρᾶ. Πέστε του νὰ σταματήσει νὰ κάθεται μὲ σταυρωμένα χέρια, καὶ νὰ κάνῃ καὶ αὐτὸς κάτι γιὰ νὰ διασωθῇ τὸ Ἑλληνικὸ Ἔθνος καὶ ἡ Ἑλληνικὴ Φυλὴ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια. Υπάρχουν ακόμα Ελληνες και Ελληνιδες που αντιστέκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας πρόσφερες μία περιγραφή των γεγονότων που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί και ακόμη πιο δύσκολα να ξεχασθεί.
    Με έκανες να σκεφθώ ότι "κρίμα που δεν είμουν και εγώ εκεί, μαζί τους". Συγχρόνως όμως, να διαφωνήσω με τον επίλογό σου.
    ΟΧΙ. Δεν θέλουμε να παραιτηθεί ο Χρυσοχοΐδης!
    Χάρις σ' αυτόν, το μίσος του και την ανοησία του γνωριζόμαστε, ενωνόμαστε, πληθαίνουμε, ατσαλωνόμαστε! Είναι ένας πολύ χρήσιμος (σε 'μας) αντίπαλος.
    Θα μου πείς βέβαια, τι φταίει ο τόπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 11:11: Η πλειοψηφία είναι τέτοιοι στην ΝΔ, αλλά δεν προβάλλονται! Προβάλλονται τα πουστράκια, κυριολετκικά και μεταφορικά, που συμφέρουν στην Πασοκοκατάσταση! Ελάτε κι εσείς, να γίνει η ΝΔ το κόμμα των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 25 Φεβρουαρίου 2010 12:26 μ.μ.
    Προφανῶς ἀναφέρεσαι σὲ ἐμένα (11:33). Μακάρι νὰ εἶναι ὅπως τὰ λές, καὶ νὰ εἶναι ἡ πλειονότητα (καὶ ὄχι ἡ πλειοψηφία) στὴν ΝΔ σὰν τὴν Κυρία (μὲ τὸ Κ κεφαλαῖο) Χριστίνα Σιδέρη. Ὅμως ἐπίτρεψέ μου νὰ διατηρῶ τὶς ἐπιφυλάξεις μου. Πρῶτα θὰ γίνετε ἐσεῖς κόμμα Ἑλλήνων καὶ ὕστερα βλέπουμε ἐὰν θὰ σᾶς ἀκολουθήσουμε. Μέχρι νὰ γίνει αὐτὸ ἐμεῖς θὰ ἐξακολουθήσουμε νὰ δίνουμε ἐθνικὸ ἀγῶνα στοὺς δρόμους καὶ ὅπου ἀλλοῦ χρειαστεῖ, γιὰ νὰ σώσουμε τὴν Πατρίδα μας καὶ τὴν Φυλή μας ἀπὸ τὸν ὁλοκληρωτικὸ ἀφανισμό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταραμένη αγαμία. Πόσο πολύ κακή είσαι όταν αφοράς εμμηνοπαυσιακές κακομούτσουνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι δακρύβρεχτες περιγραφές για τους αστυνομικούς ούτε τους τιμούν αλλά ούτε και τους δικαιολογούν. Απο όργανα της τάξης, σκύλοι στις ορδές του χρυσοχοίδη. Σύντομα θα κληθούν να λάβουν την μεγαλύτερη απόφαση της ζωής τους όμως. Να το θυμηθείτε, μεταξύ τους θα σκοτωθούν οι περισσότεροι απο αυτούς. Αυτό είναι το τίμημα που θα πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυρία Σιδέρη εξαιρετική η μαρτυρία σας καθώς και συγκλονιστική!Είναι πρακτικές όπως γράφετε δεκαετίας 80 όταν το ΠΑΣΟΚ κυνηγούσε με μένος τους νεοδημοκράτες.
    Θα ήθελα να κάνω μία διόρθωση στο κατά τα άλλα εξαίρετο άρθρο.Ο Αρχιμανδρίτης Προκόπιος Περίδης δεν είναι από τον περασμένο Νοέμβριο ιερέας σε αυτό τον ναό.Είναι πλέον επίσκοπος και βρίσκεται στο Αίγιο ως βοηθός επίσκοπος της μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας....ντροπή στον ιερέα που δεν άνοιξε τις πόρτες του ναού,όπως στην Βηθλεέμ ανοίγουνεμοι πόρτες για τους Παλαιστίνιους,αλλά δεν ήταν ο πατήρ Προκόπιος ο οποίος εξελέγη από την Ιερά Σύνοδο επίσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια κα Σιδέρη για το θάρρος σας. Αν και δεν ψηφίζω ΝΔ ,δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω ότι τελικά υπάρχουν ακόμη ζωντανοί Πατριώτες στη Νέα Δημοκρατία. Εύχομαι κι άλλοι να μιμηθούν το παράδειγμα σας. Το έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Και πάλι συγχαρητήρια.

    ΠΑΣΟΚ - ΤV- ANAΡXIKOI

    ΣΑΜΑΡΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ . ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. βέβαια ο μοναδικός "δημοσιογράφος" που φιλοξενεί άρθρα σε ΜΜΕ των δολοφώνων της 17 Ν , σας αποκαλεί φασήστρια αλλά κάθε ύβρεις απο ένα τέτοιας ποιότητας άνθρωπο είναι τιμή για εσάς κ. Σιδέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @1.26μμ:
    (Ανώνυμος είπε...
    Καταραμένη αγαμία. Πόσο πολύ κακή είσαι όταν αφοράς εμμηνοπαυσιακές κακομούτσουνες...)

    Φίλε "Ανώνυμε"
    δεν είναι καιρός να πάψεις να περιαυτολογείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε ή κυρία σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη διόρθωση, σε σχέση με τον πατέρα του Ιερού Ναού. Σας είμαι υπόχρεη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΙΔΕΡΗ,
    Σας ευχομαι να ειστε παντα πολυ καλα και να κρατατε την δυναμικοτητα σας σε υψηλα επιπεδα! Ειμαι περιφανος καταρχας που υπαρχετε σαν οντοτητα, και εσεις μεσα στην παρεα ολων "κακων φασιστων".... νιωθω τιμη που σας μιλω που τιμησατε την συμπαρασταση πατριωτων-εθνικιστων απεναντι στις μισελληνικες τακτικες της κυβερνησης και οσων επιθυμουν να ξεχαστουμε, να σβηστουμε σαν εθνος, σαν φυλη και σαν κοινωνια παραδιδοντας αμαχητη την πατριδα μας κ οτι εχει να κανει με αυτο, στις μαζικες επελασεις- στιφη των λαθρομεταναστων.
    καποιοι παιζουν πολυ σοβαρο παιχνιδι εις βαρος του ελληνικου λαου, και πρεπει να το συνειδητοιποιησουμε οσο πιο γρηγορα ολοι μας και οσο υπαρχει καιρος. ελπιζω ο χρονος να ειναι με το μερος μας πλεον. Εις το επανιδειν, να στε καλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όσοι από εμάς θυμόμαστε τον Αρκουδέα και τα άλλα παιδιά της 10ετίας του 80, μόνο εμείς καταλαβαίνουμε τι πάει να πει Χούντα του ΠΑΣΟΚ, και αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι τράβηξε τόσο η Χριστίνα όσο και οι υπόλοιποι "προσαχθέντες".
    Ξύπνα Αντώνη Σαμαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01418 ] [ 2010.02.26 00:00 ]

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/02/26/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-02-26_00-00.htm#plohghsh_03

    ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΙΑ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΣ» ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

    "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]:

    ".....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΚΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΑΚΑΝΘΩΤΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΣΤΕΜΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....."

    ".....ΜΕΤΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ....."

    ".....ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....."

    ".....ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ....."

    ".....Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΚΑΤΗ ΟΝΤΑΣ ΜΗ ΕΧΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΪΚΟΝ ΠΥΡ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....."

    "ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ"

    "ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ"

    "Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ"

    ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΣΚΗΣΗΣ ΩΜΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ


    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΒΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΕΛΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (πάνω) Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ LINK (κάτω)

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/02/26/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-02-26_00-00.htm#plohghsh_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟΜΕΑΣ "ΝΕΜΕΤΩΡ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2009.10.24 24:00 ]

    ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ "ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ"

    ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΒΙΑΙΩΣ ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) ΝΟΜΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ Ή ΤΡΙΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΟΥΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΥΣΗ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΣ ΠΑΥΣΗ ΤΕΧΝΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

    ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ - ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


    http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2009/10/24/24-00/pa-sy-a_nemetwr_2009-10-24_24-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΜΕΑΣ "ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"

    ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΩΣ ΑΠΟΡΡΕΩΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00003 ] [ 2009.09.25 24:00 ]

    Η ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΨΕΥΔΟ «ΕΠΑΝΑΔΟΜΗΣΗ» ΤΗΣ ΕΝ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (!)

    "ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΡΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ, ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ"

    http://lykourgos.pa-sy-a.gr/2009/09/25/24-00/pa-sy-a_lykourgos_2009-09-25_24-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟΜΕΑΣ "ΟΔΥΣΣΕΥΣ"

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00014 ] [ 2010.02.10 00:00 ]

    ΕΛΛΗΝΕΣ (!) Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ" - ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΕΛΕΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ (!) ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΙΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΕΛΛΗΝΕΣ (!) Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ «ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ» ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΧΛΕΥΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ: «άνοιγμα στην ιδέα ενός Ελληνισμού αποτελούμενου από πολλές και διαφορετικές φυλές» ΚΑΙ «Έλληνας γεννιέσαι και γίνεσαι» ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ: «Να δούμε Έλληνες ινδικής καταγωγής, αλβανικής καταγωγής, περήφανους για την ελληνική μας ιθαγένεια» ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    http://odysseus.pa-sy-a.gr/2010/02/10/00-00/pa-sy-a_odysseus_2010-02-10_00-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟΜΕΑΣ "ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"

    ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΩΣ ΑΠΟΡΡΕΩΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00005 ] [ 2010.01.13 00:00 ]

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ: ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΡΥΠΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ!

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΟΧΑΣΤΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ - ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΧΩΝ, ΚΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΛΜΕΡΑΙΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ - Η ΚΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΝΔΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ - ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΑΤΩΝ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΟΝΚΙΧΩΤΙΚΗ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΜΗΔΕΝΙΣΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ - Ο ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΛΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ - Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΡΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ

    http://lykourgos.pa-sy-a.gr/2010/01/13/00-00/pa-sy-a_lykourgos_2010-01-13_00-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟΜΕΑΣ "ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"

    ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΩΣ ΑΠΟΡΡΕΩΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] [ 2010.01.31 00:00 ]

    ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ΞΕΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥ — ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Ή ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ Ή ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ — Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΙΑ ΜΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΑΥΤΗ Η «ΕΛΛΑΔΑ», ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ, ΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΗ ΜΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ. ΑΥΤΗ Η «ΕΛΛΑΔΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΠΟΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΟΦΙΣΤΕΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΜΙΑΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ" (ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ) ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΑΠ' ΟΣΟ ΜΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ Ή ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΕΝΟΣ ΤΡΟΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.

    http://lykourgos.pa-sy-a.gr/2010/01/31/00-00/pa-sy-a_lykourgos_2010-01-31_00-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟΜΕΑΣ "ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΣ

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00007 ] [ 2010.02.11 00:00 ]

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ: "ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ;" - "Τό «ελληνικόν» ήταν «όμαιμον (όμοιο αίμα), ομόγλωσσον (όμοια γλώσσα), ομόθρησκον (όμοια θρησκεία), ομότροπον (όμοιοι τρόποι)»"

    Οί ‘Ελληνες: α) Δέν ήσαν κίτρινοι, μαύροι, ερυθρόδερμοι. ’Ησαν λευκοί, μεσογειακοί, Αιγαίοι-’Αριοι. β) Δέν κατοίγοντο από ποικίλες κοιτίδες, ‘Η πατρίδα τους ήταν εδώ, στόν Αιγαιακό καί περι-Αιγαιακό χώρο. γ) Δέν είχαν διαφορετικές θρησκείες. δ) Δέν μιλούσαν πολλές γλώσσες. Μιλούσαν τήν ‘Ελληνική. Τό «ελληνικόν» ήταν «όμαιμον (όμοιο αίμα), ομόγλωσσον (όμοια γλώσσα), ομόθρησκον (όμοια θρησκεία), ομότροπον (όμοιοι τρόποι)». Οί εκτός αυτών τών ιδιοτήτων ήσαν οί «άλλοι» - οί βάρβαροι. ’Αν ένας έκ καταγωγής (όμαιμον) ‘Ελλην απέβαλε τήν γλώσσα, τήν θρησκεία, τά ήθη-έθιμα, τούς «τρόπους» τών ομαίμων του, γινόταν βάρβαρος. ’Εξ’άλλου, ένας ξένος (βάρβαρος) πού μάθαινε ‘Ελληνικά, δεχόταν τήν ‘Ελληνική θρησκεία, εμιμείτο τούς «τρόπους» τών ‘Ελλήνων, ελάμβανε παιδείαν ‘Ελληνικήν, δέν εθεωρείτο ‘Ελλην, αφού δέν ήτο «όμαιμος». Φιλέλλην ναί, ‘Ελληνίζων ναί, εξελληνισμένος ναί, τυπικά ‘Ελλην ναί, ‘Ελληνας όμως όχι. ε) Εάν θεωρήσωμεν Ελληνες μόνον τούς ελληνικώς πεπαιδευμένους, θά έχωμεν έναν Ελληνισμό διανοουμένων, λογίων, ακαδημαϊκών, αλλά χωρίς λαό αγωνιστών καί πολεμιστών. Ποίοι πολέμησαν τό 21; ό Κοραής, ό Κάλβος καί ό Σολωμός; ή ό Κολοκοτρώνης, ό Κανάρης καί ό Μιαούλης; Ο Ελληνισμός δέν είναι σύλλογος φιλολογούντων. Είναι ένας λαός όμαιμος, ομόγλωσσος, ομόθρησκος, καί ομότροπος, μέ συνείδησιν αυτών τών στοιχείων, πού τού προσδίδουν μιά μοναδική ενότητα, χάρις στήν οποία επεβίωσε μέσα στίς χιλιετίες.

    http://lykourgos.pa-sy-a.gr/2010/02/11/00-00/pa-sy-a_lykourgos_2010-02-11_00-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΒΙΤΣΑΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΝΔΡΙΝΟ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΛΠ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κυρία Ελληνίδα, διαβάζουμε στο κείμενό σας "Σε λίγο βγαίνει ο ίδιος και ζητά από τον επικεφαλή να αποκλείσει τις εισόδους του ΝΑΟΥ, για να μην τον ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ". Αλήθεια, η λέξη "επικεφαλής" πώς κλίνεται; Ο επικεφαλής του επικεφαλούς τον επικεφαλή; Ή μήπως επειδή είναι σύνθετη, απλώς δεν κλίνεται; Μήπως δηλαδή είναι 'ο επικεφαλής" (δηλ. επι της κεφαλής), "του επικεφαλής" (δηλαδή του επί της κεφαλής);

    Αντί να μας πρήζετε με το μίσος σας και να μας λέτε πως το μίσος είναι ελληνολατρεία, δεν κοιτάζετε να μάθετε κανένα ελληνικό, μπας και μιλήσουμε ποτέ όλοι την ίδια γλώσσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κύριε ανώνυμε (25 Φεβρουαρίου 2010 10:45μ.μ.),
    με λύπη μου παρατήρησα ότι σας ενόχλησε περισσότερο η παράλειψη ενός τελικού σίγμα « ς » και δεν είδα καμία αντίδραση ή αναφορά στην παραπάνω κατάσταση. Με λυπεί ιδιαίτερα αυτό διότι, ενώ θα μπορούσατε να το σχολιάσετε απλά, το αναδείξατε ως μείζων πρόβλημα. Το πρόβλημα μας (ως Έλληνες) είναι και η ανορθογραφία και η εγκατάλειψη της ελληνικής γλώσσας άλλα σε λίγα χρόνια δε νομίζω πως θα έχουμε τέτοιο πρόβλημα (αφού θα μιλάμε «greeklish», σκοπιανά, αλβανικά). Σας παρακαλώ να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και σας προκαλώ να σηκωθείτε από τον καναπέ σας (που μιλάτε την ίδια γλώσσα με αυτόν), να βγείτε από το καβούκι σας και να δείτε λίγο πιο μακριά από τον μικρόκοσμο σας. Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Ανώνυμος είπε...
    Κυρία Ελληνίδα, διαβάζουμε στο κείμενό σας "Σε λίγο βγαίνει ο ίδιος και ζητά από τον επικεφαλή να αποκλείσει τις εισόδους του ΝΑΟΥ, για να μην τον ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ". Αλήθεια, η λέξη "επικεφαλής" πώς κλίνεται; Ο επικεφαλής του επικεφαλούς τον επικεφαλή; Ή μήπως επειδή είναι σύνθετη, απλώς δεν κλίνεται; Μήπως δηλαδή είναι 'ο επικεφαλής" (δηλ. επι της κεφαλής), "του επικεφαλής" (δηλαδή του επί της κεφαλής);

    Αντί να μας πρήζετε με το μίσος σας και να μας λέτε πως το μίσος είναι ελληνολατρεία, δεν κοιτάζετε να μάθετε κανένα ελληνικό, μπας και μιλήσουμε ποτέ όλοι την ίδια γλώσσα;"

    Κύριε, σας ευχαριστώ για την επισήμανση και θα το διορθώσω αμέσως. Να είστε καλά, αλλά δικαιολογήστε με για την κακή χρήση της ελληνικής γλώσσας, δεδομένου ότι όταν έγραψα το κείμενο, είχα ήδη κρατηθεί στη ΓΑΔΑ για 6 ώρες και νωρίτερα την ίδια ημέρα είχα καταπιεί μεγάλες ποσότητες καπνογόνων και δακρυγόνων, για να μη μιλήσω για τα μάρμαρα που είχα «φάει» στο κεφάλι. Εκτός της φυσικής κούρασης ήταν και η συναισθηματική, δεδομένου ότι παράλληλα η Ζούγκλα (με άπταιστα ελληνικά), ασελγούσε στο όνομα μου και βίαζε κατάφωρα τα δικαιώματα μου με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τρόπο. Παρόλα αυτά βρείτε λίγο χώρο στη συνείδηση σας να με συγχωρήσετε, ενθυμούμενος πάντα, κυρίως όταν διορθώνετε τους άλλους, να βάζετε και κανένα τόνο στα γραπτά σας. Απροπό στο θέμα της ελληνολατρείας μου, δε μπορώ να σας εξυπηρετήσω. Θα παραμείνω ως έχω, γιατί το θεωρώ μεγάλη τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. " Μένω με το στόμα ανοιχτό από το θάρρος του αστυνομικού, ο οποίος πηγαινοέρχεται, ελέγχει τους άνδρες τους και είναι φανερή η οργή αλλά και η αδυναμία του, μπροστά στις άνωθεν εντολές!"

    Λοιπόν αυτό το πραμύθι με τας "άνωθεν εντολές" πρέπει να σταματήσει. Όταν αι εντολαί παραβιάζουν το Σύνταγμα είναι υποχρέωσίς των να μην τας εκτελούν και να συλλαμβάνουν άμεσα αυτόν που τας διέταξε. Δηλαδή δεν μπορούν να κάνουν έναν πυρήνα οι μπάτσοι και αρνηθούν να εκτελέσουν; Τόσο δύσκολο τούς είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμε 10:45

    Αντί να μας πρήζεις με τις βλακείες σου δεν λες τίποτα το ουσιαστικό; Αλλά ποιος έχασε τα επιχειρήματα για να τα βρούν οι ροζούληδες. Άμα είναι να σε προσλάβουμε για να βρίσκεις τα ορθογραφικά λάθη αφού μόνο για αυτό είσαι ικανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν νομίζω ότι σας απασχολεί και τόσο αν υπάρχουν μεγάλοι αριθμοί ατόμων ξένης υπηκοότητας στη χώρα. Στην πραγματικότητα βέβαια είστε ρατσιστές και έχετε ακόμα τα φασιστικά σύνδρομα της εμφυλιοπολεμικής εποχής (η Ελλάδάρα καλύτερη χώρα του κόσμου,σούπερ DNA,ζήτω οι πρόγονοί μας, τη στιγμή που είμαστε για παράδειγμα πρωταθλητές στη διαφθορά και καθυστερημένοι σε αντιλήψεις, τρόπους αντιμετώπισης διαφόρων καταστάσεων κ.λ.π.), από την άλλη όμως ξέρετε πως έτσι κρατάτε τον πληθυσμό σε καθεστώς φοβίας και τρομολαγνείας. Η τελευταία είναι το κυριότερο μέσο ελέγχου των μαζών σε καθεστώτα όπως για παράδειγμα αυτά του Μπους, του Χίτλερ, του Στάλιν κ.λ.π. Θα μου πείτε, δεν υπάρχουν ξένοι που εγκληματούν σε αυτόν τον τόπο; Και βέβαια υπάρχουν και το έχω δει και εγώ ο ίδιος με τα μάτια μου πολλάκις, όπως βλέπω και Έλληνες να εγκληματούν. Και βέβαια πρέπει να οργανωθεί ο τόπος και σε θέματα λαθρομεταναστευσης και να καθαριστεί και το κέντρο της Αθήνας. Το ζήτημα όμως είναι πως δεν είναι a priori ο κάθε ξένος και δη λαθρομετανάστης, κακούργος και σατανικός εγκληματίας ( και αυτός αν δεν ξέρει απο κάποια στιγμή και έπειτα πώς να τα βγάλει περα, δεν θα κλέψει ή δεν θα πουλήσει ναρκωτικά;). Λοιπόν το θέμα είναι να κοιτάξουμε πώς θα οργανωθούμε σοβαρά, όπως κάνουν εδώ και χρόνια άλλες ευρωπαίκές χώρες και όχι να έχουμε σαν τα σκυλιά τους άλλους, επειδή έχουν διαφορετική θρησκεία, γλώσσα και χρώμα. (άλλωστε υπάρχουν και κάποιοι "Ελληναράδες" οι οποίοι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μαζεύουν 30-30 τους Πακιστανούς για παράδειγμα σε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία νοικιάζουν). Η μεταναστευτική πολιτική δεν γίνεται να καθορίζεται με βάση ιδεολογίες, φυλετικών διαχωρισμών, ιδεολογίες που πριν από 70 χρόνια αιματοκύλλισαν τον κόσμο, ιδεολογίες που με βάση άλλωστε την βιολογία και τα επιστημονικά δεδομένα δεν έχουν καμμιά βάση. αυτό φυσικά δεδεν σημαίνει ότι ενστερνίζομαι τις απόψεις και κάποιων αφελών αριστερών που μιλούν για ιθαγένεια αυτομάτως σε κάθε μετανάστη (πού ξέρω αν ο άλλος δεν είναι στη χώρα του φυγόδικος για παράδειγμα), αλλά ούτε μπορώ να δεχτώ και το σκεπτικό περί βιολογικής καθαρότητας και ανωτερότητας μιας φυλής και αυτόματου αποκλεισμού κοινωνικού για όποιον θεωρούμε "ξένο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κυρία Χριστίνα μὴν δίνετε σημασία σὲ ῥουφιάνους. Πράκτορες εἶναι (βλέπε Ταρζάν, Κούλογλου, κλπ) σὲ διατεταγμένη ἀνθελληνικὴ ὑπηρεσία. Τὸν πείραξε τὸν κύριο «γραμματιζούμενο» ἕνα τελικὸ σίγμα ποὺ προφανῶς σᾶς διέφυγε λόγῳ αὐτῶν ποὺ περάσατε. Ἀλλ᾿ ἀφοῦ σὲ «ἐνδιαφέρει» τόσο πολὺ ἡ Ἑλληνικὴ γλῶσσα κύριε «διανοούμενε», θὰ μοῦ ἐπιτρέψεις νὰ σοῦ πῶ ὅτι ἡ ὀρθὴ γραφὴ τῆς Ἑλληνικῆς γλῶσσας εἶναι ἡ πολυτονική, ἄρα ἐγὼ νομιμοποιοῦμαι νὰ σὲ ἀποκαλῶ ἀγράμματο. Ἡ Ἑλληνικότητα κύριε «διανοούμενε» δὲν κρίνεται ἀπὸ τὴν ὀρθογραφία. Ὁ Κολοκοτρώνης ἦταν ἀγράμματος ἀλλὰ δὲν μπορεῖς νὰ τοῦ άμφισβητήσῃς τὴν Ἑλληνικότητα, οὔτε τὴν Ἑλληνολατρεία. Ἢ μήπως μπορεῖς; Καὶ ἐπίσης εἶχε πολὺ ἀπ᾿ τὸ "μίσος" ποὺ ἀναφέρεις, ἐναντίον τῶν Τούρκων καὶ τῶν προσκυνημένων. Καὶ ἡ εἰρωνία εἶναι ὅτι ὅλοι αὐτοὶ οἱ κύριοι ποὺ ἐπιτίθενται στοὺς «Ἑλληναράδες» γιὰ τὰ ὀρθογραφικά τους λάθη καὶ «κόπτονται» γιὰ τὴν Ἑλληνικὴ γλῶσσα, εἶναι οἱ ἴδιοι ποὺ κατέστρεψαν καὶ ἀφελλήνισαν τὴν παιδεία, εἶναι οἱ ἴδιοι ποὺ θέλουν νὰ διδάσκονται τὰ ἀλβανικὰ στὰ Ἑλληνικὰ σχολεία (βλέπε Στέλλα Πρωτονοταρίου), κλπ.
    Κυρία Χριστίνα κάτι ποὺ μοῦ ἔκανε πολὺ θετικὴ ἐντύπωσι καὶ ποὺ σᾶς τιμᾷ ἰδιαίτερα εἶναι ὅτι κατὰ τὴν προσαγωγή σας δὲν ἐπικαλεστήκατε τὴν κομματική σας ἰδιότητα (ὡς Νομαρχιακῆς Συμβούλου τῆς ΝΔ) ὥστε νὰ «καθαρίσει» τὸ κόμμα γι᾿ ἐσᾶς, ἀλλὰ συμπεριφερθήκατε ὡς ἕνας ἁπλὸς πολίτης. Αὐτὸ δεικνύει τὸ ἤθος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όταν λένε ότι πρέπει να διδάσκεται η αλβανική στα σχολεία, εννοούν μάλλον ότι αυτό πρέπει να γίνεται για τα παιδιά Αλβανών μεταναστών. Άλλωστε, από την άλλη μεριά δεν υπάρχουν σχολεία της ομογένειας στις Η.Π.Α. ή στην Αυστραλία που διδάσκονται τα ελληνικά; (ή στη Γερμανία για παράδειγμα). Αν μου πουν να διδάσκεται η αλβανική και σε κάποιο άτομο ελληνικής καταγωγής, εξυπακούεται ότι αυτό θα είναι άκυρο. Από την άλλη μεριά, εγώ προσωπικα, για να πω την αλήθεια παιδιά, "πράκτορας" δεν είμαι, απλά ένας αδιόριστος καθηγητής είμαι απο φτωχή οικογένεια, και δεν έτυχε ποτέ να έχω μέσα, είτε μέσω του ΠΑΣΟΚ,ή μέσω της ΝΔ. Από την άλλη όμως άμα κάποιος λέει και μια γνώμη διαφορετική από τη δική σας, αμέσως είναι "Πράκτορας" των Εβραίων, των κομμουνιστών (παλαιότερα)κ.λ.π. ; Παράξενο....ετσι ακριβώς έλεγε και ο Στάλιν για τους πολιτικούς του αντιπάλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. (Ανώνυμος είπε...

    Δεν νομίζω ότι σας απασχολεί και τόσο αν υπάρχουν μεγάλοι αριθμοί ατόμων ξένης υπηκοότητας στη χώρα. Στην πραγματικότητα βέβαια είστε ρατσιστές και έχετε ακόμα τα φασιστικά σύνδρομα της εμφυλιοπολεμικής εποχής (η Ελλάδάρα καλύτερη χώρα του κόσμου,σούπερ DNA,ζήτω οι πρόγονοί μας, τη στιγμή που είμαστε για παράδειγμα πρωταθλητές στη διαφθορά και καθυστερημένοι σε αντιλήψεις, τρόπους αντιμετώπισης διαφόρων καταστάσεων κ.λ.π.), από την άλλη όμως ξέρετε πως έτσι κρατάτε τον πληθυσμό σε καθεστώς φοβίας και τρομολαγνείας. Η τελευταία είναι το κυριότερο μέσο ελέγχου των μαζών σε καθεστώτα όπως για παράδειγμα αυτά του Μπους, του Χίτλερ, του Στάλιν κ.λ.π. Θα μου πείτε, δεν υπάρχουν ξένοι που εγκληματούν σε αυτόν τον τόπο; Και βέβαια υπάρχουν και το έχω δει και εγώ ο ίδιος με τα μάτια μου πολλάκις, όπως βλέπω και Έλληνες να εγκληματούν. Και βέβαια πρέπει να οργανωθεί ο τόπος και σε θέματα λαθρομεταναστευσης και να καθαριστεί και το κέντρο της Αθήνας. Το ζήτημα όμως είναι πως δεν είναι a priori ο κάθε ξένος και δη λαθρομετανάστης, κακούργος και σατανικός εγκληματίας ( και αυτός αν δεν ξέρει απο κάποια στιγμή και έπειτα πώς να τα βγάλει περα, δεν θα κλέψει ή δεν θα πουλήσει ναρκωτικά;). Λοιπόν το θέμα είναι να κοιτάξουμε πώς θα οργανωθούμε σοβαρά, όπως κάνουν εδώ και χρόνια άλλες ευρωπαίκές χώρες και όχι να έχουμε σαν τα σκυλιά τους άλλους, επειδή έχουν διαφορετική θρησκεία, γλώσσα και χρώμα. (άλλωστε υπάρχουν και κάποιοι "Ελληναράδες" οι οποίοι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μαζεύουν 30-30 τους Πακιστανούς για παράδειγμα σε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία νοικιάζουν). Η μεταναστευτική πολιτική δεν γίνεται να καθορίζεται με βάση ιδεολογίες, φυλετικών διαχωρισμών, ιδεολογίες που πριν από 70 χρόνια αιματοκύλλισαν τον κόσμο, ιδεολογίες που με βάση άλλωστε την βιολογία και τα επιστημονικά δεδομένα δεν έχουν καμμιά βάση. αυτό φυσικά δεδεν σημαίνει ότι ενστερνίζομαι τις απόψεις και κάποιων αφελών αριστερών που μιλούν για ιθαγένεια αυτομάτως σε κάθε μετανάστη (πού ξέρω αν ο άλλος δεν είναι στη χώρα του φυγόδικος για παράδειγμα), αλλά ούτε μπορώ να δεχτώ και το σκεπτικό περί βιολογικής καθαρότητας και ανωτερότητας μιας φυλής και αυτόματου αποκλεισμού κοινωνικού για όποιον θεωρούμε "ξένο".)


    Απάντηση στο παραπάνω σχόλιο

    Κύριε, δεν είναι ώρα για τέτοια...είστε ένας βλαξ. Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Μια κοπέλα φωνάζει στον επικεφαλή να αφήσει..."
    ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ;;;;
    Μπράβο κυρία μου, ωραία ελληνικά...
    (Μάλλον η σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας δεν είναι θέμα γονιδίων, ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "Όταν λένε ότι πρέπει να διδάσκεται η αλβανική στα σχολεία, εννοούν μάλλον ότι αυτό πρέπει να γίνεται για τα παιδιά Αλβανών μεταναστών. Άλλωστε, από την άλλη μεριά δεν υπάρχουν σχολεία της ομογένειας στις Η.Π.Α. ή στην Αυστραλία που διδάσκονται τα ελληνικά; (ή στη Γερμανία για παράδειγμα). Αν μου πουν να διδάσκεται η αλβανική και σε κάποιο άτομο ελληνικής καταγωγής, εξυπακούεται ότι αυτό θα είναι άκυρο. Από την άλλη μεριά, εγώ προσωπικα, για να πω την αλήθεια παιδιά, "πράκτορας" δεν είμαι, απλά ένας αδιόριστος καθηγητής είμαι απο φτωχή οικογένεια, και δεν έτυχε ποτέ να έχω μέσα, είτε μέσω του ΠΑΣΟΚ,ή μέσω της ΝΔ. Από την άλλη όμως άμα κάποιος λέει και μια γνώμη διαφορετική από τη δική σας, αμέσως είναι "Πράκτορας" των Εβραίων, των κομμουνιστών (παλαιότερα)κ.λ.π. ; Παράξενο....ετσι ακριβώς έλεγε και ο Στάλιν για τους πολιτικούς του αντιπάλους...."

    Κύριε ή κυρία,
    απλά για τη γνώση του θέματος, τα ελληνικά σχολεία ανά τον κόσμο, τα χρηματοδοτεί πλήρως το ελληνικό κράτος. Πουθενά στον κόσμο και σε καμία προηγμένη χώρα, που υπάρχουν και τα απαραίτητα κεφάλαια, δε έχουν χρηματοδοτήσει την εκμάθηση ελληνικής γλώσσας, από μόνοι τους. Πέρασαν δεκαετίες για να συναφθούν οι σχετικές συμφωνίες και πάντα μέσω του Ελληνικού κράτους. Με ποιά λογική, το ελληνικό υπουργείο θα χρηματοδοτεί τέτοια προγράμματα με τα λεφτά του ελληνικού λαού; Ρώτησαν κανένα; Όσο για τις διαφωνίες και τις διαφορετικές γνώμες, ποτέ δεν αποκλείστηκε κανείς. Φαίνεται άλλωστε και από το blog το οποίο είναι ανοικτό για να γράφει ο καθένας ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ἐὰν εἶσαι ὄντως ἕνας ἀδιόριστος καθηγητής (ἐπίτρεψέ μου νὰ ἔχω σφοδρότατες ἀμφιβολίες), τότε ἁπλῶς ἐπιβεβαιώνομαι γιὰ τὰ χάλια τῆς «ἑλληνικῆς» παιδείας. Ἐὰν εἶναι οἱ καθηγητὲς ὅπως ἐσύ, τότε τί νὰ περιμένουμε ἀπ᾿ τοὺς μαθητές; Εὐτυχῶς ποὺ εἶσαι ἀδιόριστος (καὶ ἐλπίζω νὰ παραμείνῃς) καὶ δὲν τυφλώνεις ἀθώα Ἑλληνόπουλα μὲ τὶς «προοδευτικὲς» καὶ «ἀντιρατσιστικές» σου ἰδέες. Ἀλλὰ μὴν ἀνησυχεῖς. Μὲ τὶς ἀπόψεις ποὺ ἔχεις μπορεῖς κάλλιστα νὰ προσληφθῇς ἀπὸ κάποια ἀπ᾿ τὶς εὐάριθμες ΜΚΟ καὶ νὰ κονομήσῃς. Τὸ ἔχεις ψάξη;
    Ὅσο γιὰ τοὺς Ἀλβανούς, τοὺς ταυτίζεις δόλια μὲ τοὺς νομίμους Ἕλληνες μετανάστες, ἀναπαράγοντας τὴν γνωστὴ «προοδευτικὴ» προπαγάνδα. Τὸ ἔχουμε πῆ χιλιάδες φορὲς ἀλλὰ θὰ τὸ πῶ ἄλλη μιᾶ φορὰ μήπως καὶ τὸ καταλάβεις. Οἱ Ἕλληνες μετανάστες ἦταν νόμιμοι, εἶχαν ταξιδιωτικὰ ἔγγραφα, πέρασαν ἀπὸ ἰατρικὲς ἐξετάσεις,...,κλπ, καὶ τὰ σχολεία τους τὰ πληρώνανε οἱ ἴδιοι. Οἱ Ἀλβανοὶ (καὶ ὅλοι οἱ ἄλλοι) εἶναι ὅλοι, μηδενὸς ἐξαιρουμένου, λαθρομετανάστες. Δὲν ἔχουν κανένα ἀπολύτως δικαίωμα στὴν Ἑλλάδα. Γιὰ τὴν Ἑλλάδα ἁπλὰ δὲν ὑπάρχουν. Ἡ μόνη σχέσις ποὺ ἔχει ἡ Ἑλλάδα μὲ τοὺς Ἀλβανούς λαθρομετανάστες, εἶναι ἡ ἐφαρμογὴ τῶν νόμων καὶ ἡ ἄμεση ἀπέλασίς τους (ἢ μήπως ἀρνεῖσαι τὴν ἐφαρμογὴ τῶν νόμων;). Ὄχι ἀλβανικὰ δὲν ἔχουν τὸ δικαίωμα νὰ διδάσκονται, οὔτε κἂν σὲ Ἑλληνικὰ σχολεία (γιὰ νὰ μαθαίνουν «Ἑλληνικὰ») δὲν ἔχουν τὸ δικαίωμα νὰ φοιτοῦν. Τὸ Σύνταγμα λέει: δωρεὰν Ἐθνικὴ Ἑλληνικὴ παιδεία μόνο γιὰ τοὺς Ἕλληνες.
    Τέλος, ποιανοῦ πράκτορας εἶσαι, τὸ ξέρεις μόνο ἐσὺ καὶ ὁ Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. κ.Σιδέρη,
    Ο π.Προκόπιος Πετρίδης δεν είναι πλέον στον Αγ.Παντελεήμονα.Προήχθη σε επίσκοπο Κερνίτσης και βρίσκεται, ως βοηθός του οικείου μητροπολίτη, στα Καλάβρυτα.
    Και πραγματικά αναρωτιέμαι πώς μπορούν να συνυπάρξουν οι χρυσαυγίτες με στελέχη της Δημοκρατικής Αναγέννησης, όπως αναφέρετε ;!
    Τα παιδιά του Νίκου Ψαρουδάκη (στη Χριστιανική Δημοκρατία ενεργοποιήθηκε πολιτικά ο Στέλιος Παπαθεμελής) μαζί με τους θαυμαστές της χούντας την οποία αυτός τόσο πολέμησε, με μέλη της αποκρυφιστικής, ρατσιστικής και νεοναζιστικής σέχτας Golden Dawn (Χρυσή Αυγή) ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. όχι δε σκοπεύω να γίνω ποτέ μέλος ΜΚΟ. Απο κει και πέρα δεν με απασχολεί διόλου αν πιστεύεις ή όχι πως είμαι αδιόριστος καθηγητής ή όχι, γιατί ξέρω πως έτσι και αλλοιώς δεν πρόκειται να με πιστέψεις ως προς το δεύτερο. Η ψυχούλα μου το ξέρει τί έχω περάσει μέσα από τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ και πόση δουλειά έχω ρίξει και διάβασμα. Για σένα δεν ξέρω, μπορεί όντως κάπου να είσαι οργανωμένος και να τα κονομάς ή να μην είσαι...Αλλά μάθε τουλάχιστον να σέβεσαι τους άλλους και τη διαφορετική άποψη του καθενός (αν ξέρεις τί σημαίνει η λέξη σεβασμός γενικότερα). όσον αφορά τους Αλβανούς λαθρομετανάστες, είναι γεγονός ότι υπήρξαν λαθρομετανάστες, γιατί απλούστατα επί χρόνια το ελληνικό κράτος δεν είχε καμμιά συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτοί τυχαίνει να είναι λιγότερο άνθρωποι από μένα ή εσένα. Αποκει και πέρα υπάρχουν και καλοί και κακοί Αλβανοί, όπως υπάρχουν και καλοι και κακοί Έλληνες Από κει και πέρα ούτε προοδευτικός το "παίζω", ούτε παρωπίδες όμως βάζω και δεν γίνομαι τυφλωμένος φανατικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος είπε...
    "Μια κοπέλα φωνάζει στον επικεφαλή να αφήσει..."
    ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ;;;;
    Μπράβο κυρία μου, ωραία ελληνικά...
    (Μάλλον η σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας δεν είναι θέμα γονιδίων, ε;)

    Κύριε μου ή κυρία μου, εξήγησα και στο τέλος διορθώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2010 12:56 πμ. Δηλαδή αρκετές ώρες πριν τη δική σας ανάρτηση. Τουλάχιστον όταν αναπαράγετε σχόλια φροντίστε να ελέγχετε πριν αν έχει γίνει διόρθωση. Τελικά ναι η ορθογραφία δεν είναι στο DNA, αλλά η ευφυΐα, σίγουρα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πω πω πω!Ησασταν στο κρατητήριο και ήσασταν πνευματικά κουρασμένη???Τσ τσ τσ!Επρεπε να σας κρατήσουν 2 μήνες εκεί για να δείτε πόσο όμορφα και ξεκούραστα περνούν την ώρα τους οι μετανάστες που κρατούνται παράνομα επειδή είναι μετανάστες!Κι εγώ κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα είμαι και ουδέποτε είχα πρόβλημα με κανέναν. Οι μόνοι προβληματικοί στη γειτονιά είναι κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι "κάτοικοι" που ενοχλούνται από την παρουσία των μικρών παιδιών που μιλούν άλλη γλώσσα. Ευτυχώς όμως με τον καιρό κατάλαβα ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουν τέτοιες απόψεις και που με θράσος τις διαλαλούν, το κάνουν διότι απλά ανήκουν σε κατώτατο πνευματικό επίπεδο και δεν μπόρεσαν να πετύχουν τίποτε άλλο αξιόλογο στη ζωή τους. Εσείς είσαστε εξαίρεση φυσικά (αν η θέση του πολιτευτή της Νέας Νέας φασιστο-δημοκρατίας μπορεί να θεωρηθεί "αξιόλογη").Όπως και να έχει ο καθένας έχει την άποψή του και ο άλλος καθένας την κρίνει όπως νομίζει μέχρι να καταλάβει πόσο χρόνο έχει ήδη χάσει απαντώντας σε ανεγκέφαλους ψευτοεθνικόφρονες συνομιλητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Misha είπε...
    κ.Σιδέρη,
    Ο π.Προκόπιος Πετρίδης δεν είναι πλέον στον Αγ.Παντελεήμονα.Προήχθη σε επίσκοπο Κερνίτσης και βρίσκεται, ως βοηθός του οικείου μητροπολίτη, στα Καλάβρυτα.
    Και πραγματικά αναρωτιέμαι πώς μπορούν να συνυπάρξουν οι χρυσαυγίτες με στελέχη της Δημοκρατικής Αναγέννησης, όπως αναφέρετε ;!
    Τα παιδιά του Νίκου Ψαρουδάκη (στη Χριστιανική Δημοκρατία ενεργοποιήθηκε πολιτικά ο Στέλιος Παπαθεμελής) μαζί με τους θαυμαστές της χούντας την οποία αυτός τόσο πολέμησε, με μέλη της αποκρυφιστικής, ρατσιστικής και νεοναζιστικής σέχτας Golden Dawn (Χρυσή Αυγή) ;

    Αγαπητέ κύριε ή κυρία Misha
    Το όνομα του ιερέα έχει διορθωθεί εδώ και 24 ώρες. Όσο για τα υπόλοιπα, δε συνυπάρχουν μόνο με τη Χ.Α αλλά και με εμάς και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΔΗΚΚΙ και με το ΣΥΡΙΖΑ..... Είναι πραγματικά περίεργο, αλλά αληθινό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος είπε...
    Πω πω πω!Ησασταν στο κρατητήριο και ήσασταν πνευματικά κουρασμένη???Τσ τσ τσ!Επρεπε να σας κρατήσουν 2 μήνες εκεί για να δείτε πόσο όμορφα και ξεκούραστα περνούν την ώρα τους οι μετανάστες που κρατούνται παράνομα επειδή είναι μετανάστες!Κι εγώ κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα είμαι και ουδέποτε είχα πρόβλημα με κανέναν. Οι μόνοι προβληματικοί στη γειτονιά είναι κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι "κάτοικοι" που ενοχλούνται από την παρουσία των μικρών παιδιών που μιλούν άλλη γλώσσα. Ευτυχώς όμως με τον καιρό κατάλαβα ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουν τέτοιες απόψεις και που με θράσος τις διαλαλούν, το κάνουν διότι απλά ανήκουν σε κατώτατο πνευματικό επίπεδο και δεν μπόρεσαν να πετύχουν τίποτε άλλο αξιόλογο στη ζωή τους. Εσείς είσαστε εξαίρεση φυσικά (αν η θέση του πολιτευτή της Νέας Νέας φασιστο-δημοκρατίας μπορεί να θεωρηθεί "αξιόλογη").Όπως και να έχει ο καθένας έχει την άποψή του και ο άλλος καθένας την κρίνει όπως νομίζει μέχρι να καταλάβει πόσο χρόνο έχει ήδη χάσει απαντώντας σε ανεγκέφαλους ψευτοεθνικόφρονες συνομιλητές!

    Είναι ίδιον αυτών που λένε ψέματα να μην ελέγχουν και τις πληροφορίες τους. Έίμαι τόσο πολιτευτής της ΝΔ, όσο είσαστε και εσείς κάτοικος της περιοχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. τσεκουρι και φωτια στου πασοκ τα σκυλια.
    φωτια στην βουλη πρειν ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Με συγχωρείτε ήθελα να πω νομαρχιακή σύμβουλος Αθηνων και Τομεάρχη Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Είναι ίδιον αυτών που λένε ψέματα να μην ελέγχουν και τις πληροφορίες τους. Έίμαι τόσο πολιτευτής της ΝΔ, όσο είσαστε και εσείς κάτοικος της περιοχής...

    K. Σιδέρη με συγχωρείτε..Ηθελα να πω Νομαρχιακ'η Σύμβουλος Αθηνών και τομεάρχης Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ.
    Και επιτέλους συμβουλέψτε τους ομοιδεάτες σας να παρακολουθήσουν κάποια μαθήματα ελληνικών προτού παραδώσουν εδώ τα δικά τους μαθήματα ελληνισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ ΠΑ.ΣΥ.Α
    Μάλλον ξεχάσατε τους φίλους γιατρούς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΟΣ ΠΑ.ΣΥ.Α 2
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
    ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Με συγχωρείτε ήθελα να πω νομαρχιακή σύμβουλος Αθηνων και Τομεάρχη Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ!

    Πάλι λάθος..... Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών και τομεάρχης Β3 Οργανωτικού της ΝΔ. Αφού κόπτεστε τόσο πολύ για τίτλους τουλάχιστον να τους λέτε σωστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΗΓΑΓΑΝ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΕΠΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '70.ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ THE SAME THINGS!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Φιλη Χριστινα....Αγωνιστρια Χριστινα....το μονο που μπορω να κανω ειναι να σου εκφρασω τον Θαυμασμο μου....κ για το ηθος του λογου....κ για το ηθος της αντιμετωπισης της προσαγωγης....αλλα κ για την αξιοπρεπεια που σε διακατεχει......Λυπαμαι μονο που δεν ημουν αναμεσα σας κ εγω στην παρανομη πασοκικη προσαγωγη .........κ τελος ΝΑΙ αμεση ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ χρυσοχοιδη .........κ αμεση ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Σαμαρα....για καθε στελεχος κ Ελληνα Πολιτη.....η φιλη σου Μαρια απο την Καστορια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή